CELEBRITIES

Στη δημοσιότητα το βίντεο που δείχνει τον Johnny Depp εκτός εαυτού


15 Αυγούστου 2016

Dior-Depp-2.jpg

Το διαζύγιο Amber Heard-Johnny Depp γίνεται όλο και πιο περίπλοκο, αφού διέρρευσε ένα βίντεο με το Depp να είναι μεθυσμένος, να βρίζει και να σπάει ότι βρει μπροστά του. Το εν λόγω βίντεο το τράβηξε κρυφά η ηθοποιός και κυκλοφόρησε στην ιστοσελίδα ΤΜΖ. Φυσικά μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμο στην προσπάθεια της να αποδείξει την κακοποίηση.

Στο βίντεο ο διάλογος μεταξύ της Amber και του Johnny Depp ακούγεται καθαρά. Η Amber ρωτάει τον ηθοποιό τι συνέβη και είναι τόσο νευριασμένος. Εκείνος της λέει: «Κάτι συνέβη αυτό το πρωί, ξέρεις» και συνεχίζει λέγοντας «Δεν ήσουν εδώ το πρωί, οπότε τίποτα δεν συνέβη σε εσένα». «Ναι, έχεις δίκιο. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ξύπνησα και ήσουν τόσο γλυκός. Δεν τσακωθήκαμε καν το πρωί. Το μόνο που έκανα είναι να ζητήσω συγνώμη» απαντά εκείνη για να λάβει την απάντηση: «Συνέβη κάτι σε εσένα σήμερα το πρωί; Δεν νομίζω!» ακούγεται να λέει εξοργισμένος, ενώ παίρνει ένα μπουκάλι κρασί το οποίο είχε ήδη σχεδόν αδειάσει.

Οι αντιδράσεις των δικηγόρων του ηθοποιού ήταν άμεσες, αφού υποστηρίζουν ότι όλο το υλικό είναι μονταρισμένο.

https://youtu.be/Nhz9PCbnkkQ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.