CELEBRITIES

Amber Heard: Δείτε τι θα κάνει με τα 7 εκ. του Johnny Depp


19 Αυγούστου 2016

Ο τυφώνας των εξελίξεων σχετικά με το διαζύγιο Heard - Depp δεν έχει τέλος. Μετά την τελευταία εξέλιξη, με το video που δείχνει τον Johnny Depp μεθυσμένο και σε έξαλλη κατάσταση εναντίον της Amber, ήρθαν τα νέα ότι το πρώην ζευγάρι θα τα βρει εξωδικαστικά, με τη νεαρή ηθοποιό να λαμβάνει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 7 εκ. δολλαρίων.

rum-diary-42157248-e8ba-43d2-8d96-3c2b5f4cf8a9

Και ενώ η πλειοψηφία του κόσμου έσπευσε να πει ότι αυτός ήταν και ο πρωταρχικός της στόχος όταν κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου, μαθαίνουμε σήμερα πως η 30χρονη Amber σκοπεύει να δωρίσει ακέραιη την αποζημίωσή της σε φιλανθρωπίες.

"Όπως περιγράφω και στην αίτηση, τα χρήματα δεν έπαιξαν ποτέ σημαντικό ρόλο για μένα, εκτός αν υπήρχε δυνατότητα να τα χαρίσω για φιλανθρωπικούς σκοπούς, βοηθώντας όσους δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Όπως ακούστηκε και στα media, το ποσό που έλαβα είναι 7 εκ δολλάρια, και 7 εκ. δολλάρια θα δωριστούν".

Μάλιστα συνεχίζει δηλώνοτας πως τα χρήματα θα δοθούν σε οργανισμούς που στοχεύουν στην καταπολέμηση της βίας εναντίον των γυναικών αλλά και στο Children's Hospital του Los Angeles, όπου η ίδια έει εργαστεί εθελοντικά για περίπου μια δεκαετία.

Δεν μπορούμε να πούμε, η Amber έβαλε τα γυαλιά σε όποιον βιάστηκε να την κρίνει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.