Το ερωτικό γράμμα της Rihanna στη Naomi Campbell

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Τι κι αν έχει συνηθίσει οι θαυμαστές να πέφτουν στα πόδια της, η Rihanna φαίνεται πως έχει κι αυτή τα δικά της είδωλα. Τελευταίο «αντικείμενο του πόθου» της; Η Naomi Campbell. Η διάσημη pop star δεν άντεξε και φρόντισε να εκφράσει την αγάπη της για το απόλυτο supermodel, με αφορμή τη φωτογράφισή της για τη Vogue Italia φορώντας σχέδια από τη συλλογή Fenty Puma by Rihanna.

The 2014 Council of Fashion Designers of America Awards in NYC

«Τι απόλαυση να βλέπεις αυτή την όμορφη βασίλισσα να φοράει τα σχέδιά μου στη Vogue Italia! Είναι ένα τρελό συναίσθημα @iamnaomicampbell! Από την πρώτη κιόλας στιγμή της καριέρας σου, έχεις αγγίξει και έχεις εμπνεύσει τόσα νέα κορίτσια σε όλο τον κόσμο!». Αυτά έγραψε η Rihanna στο προσωπικό της Instagram account ενώ δεν παρέλειψε να μας αποκαλύψει και μια πιο τρυφερή πλευρά της Naomi Campbell.

«Είναι ευλογία να έχω μια φίλη σαν εσένα, που θα σηκώσει το τηλέφωνο μέσα στη νύχτα, που θα βρει χρόνο ακόμα και όταν είναι αδύνατο, που θα μου στέλνει βιταμίνες και προϊόντα περιποίησης ή λάδια μαυρίσματος στις διακοπές μου lol! Αυτός είναι ο λόγος που αυτές οι φωτογραφίες σημαίνουν τόσα για εμένα, είσαι μια αληθινή ομορφιά, μία μοναδική αγάπη!».

Κοιτάξτε να δείτε λοιπόν, που ενώ όλη την τρέμουν, η RiRi τη λατρεύει τη Naomi!