CELEBRITIES

H Lady Gaga ξέρει πώς χτίζονται σωστά οι επαγγελματικές σχέσεις


6 Σεπτεμβρίου 2016

Σε περίπτωση που είσαστε καινούργια σε μία δουλειά και δεν ξέρετε πώς να προσεγγίσετε τους συναδέλφους σας, η Lady Gaga έχει μία καταπληκτική ιδέα: να πάτε μαζί του σούπερ μάρκετ!

Τουλάχιστον εκείνη αυτό έκανε με τον Bradley Cooper με τον οποίο θα συμπρωταγωνιστήσουν στο remake της ταινίας A Star is Born.

Μερικούς μήνες πριν, τον Απρίλιο, οι παπαράτσι τους έπιασε να είναι και οι δύο πάνω στη μηχανή του Brad, αλλά τώρα η συναδελφική τους σχέση έχει προχωρήσει και σύμφωνα με το Us Weekly, στις 4 Σεπτεμβρίου (γιατί πάνω απ' όλα η ακρίβεια), πήγα μαζί στο σούπερ μάρκετ.

https://www.instagram.com/p/BJ8-vwGhfJ4/?taken-by=bradleycooper_original

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, το σούπερ μάρκετ πρέπει να είναι κάτι που τους αρέσει πάρα πολύ, γιατί διαφορετικά τέτοια χαρά δεν εξηγείται.

Βέβαια η Gaga είχε τουιτάρει από τον Αύγουστο τη γενικότερη χαρά της που θα δουλέψει με τον Cooper, οπότε και μάλλον λογικό που πήγαν μαζί και ψώνια και τα πέρασαν όμορφα ανάμεσα στους διαδρόμους με τα μακαρόνια και τις βιολογικές ριζογκοφρέτες.

https://twitter.com/ladygaga/status/765702783710396416?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.