CELEBRITIES

Η κόρη της Cindy Crawford είναι το επόμενο fashion icon


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

10 Σεπτεμβρίου 2016

H κόρη του supermodel της Cindy Crawford και του μοντέλου-επιχειρηματία Rande Gerber, φαίνεται να τράβα την προσοχή του κόσμου της μόδας λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισης της. Η μοίρα της Kaia Gerber φαίνεται να την οδηγεί στα catwalks αφού η καριέρα της έχει αρχίσει να απογειώνεται και το νεαρό μοντέλο δηλώνει ότι νιώθει ευλογημένη και η εμφάνιση της οφείλεται στα γονίδια της. Πιστεύει ότι η επαγγελματικής της σταδιοδρομία δεν θα μπορούσε να είναι άλλη, επηρεασμένη από την επαγγελματική πορεία των γονιών της και ιδιαίτερα της μητέρας της.

ghter 570

Η μόλις 15 ετών Kaia, ακόμα δεν έχει συνηθίσει να ζει κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά λέει τα μαθήματα ζωής και οι συμβουλές για το μόντελινγκ που έχει πάρει από την Crawford, την έχουν μάθει πως θα προετοιμάστει για το μέλλον της. Η μητέρα της Cindy Crawford δείχνει την απόλυτη στήριξη στην μικρή κόρη της, όπως και ο πατέρας της Rande Gerber και ο αδελφός της Presley Gerber.

Το τελευταίο επίτευγμα της Kaia Gerber είναι ότι κέρδισε το βραβείο ως μοντέλο της χρονιάς στο Daily Front Row’s Fourth Annual Fashion Media Awards στην Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.