CELEBRITIES

Η Paris Jackson δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα στο Instagram story της


16 Σεπτεμβρίου 2016

Paris-Jackson.jpg

Η μοναδική κόρη του Michael Jackson, η 18χρονη Paris Jackson, ανέβασε την Τετάρτη στο Instagram της ένα συγκινητικό βίντεο, που μιλάει για το ιντερνετικό bulling, και μετά το διέγραψε.

Στο βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο YouTube από κάποιο θαυμαστή, η Paris έβαλε τα κλάματα για όλο αυτό το διαδικτυακό μίσος που δέχεται.

"Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να υπάρχει τόσο πολύ μίσος στον κόσμο...προσπάθησα πάρα πολύ να μπλοκάρω όλο αυτό το πράγμα με τους haters και να μη διαβάζω τα comments. Προσπάθησα πολλά πράγματα, να τα αγνοήσω. Αλλά είναι δύσκολο".

"Όταν ήμουν 14, πήρα τόσο πολύ μίσος, που προσπάθησα να αυτοκτονήσω και έκανα ένα διάλειμμα δύο χρόνων από τα social media και οι άνθρωποι μου ζητούσαν να επιστρέψω και να κάνω ξανά το λογαριασμό μου στο Instagram public. Οπότε και το έκανα. Και τίποτα δεν άλλαξε".

Στο βίντεο η Paris μιλάει ακόμα και για τον Justin Bieber και τη Sofia Richie.

Φαίνεται πως η μικρή Jackson δεν περνάει και πολύ καλά. Και αν το συνδυάσουμε και με την επίσκεψή της στους Ανώνυμους Αλκοολικούς τον προηγούμενο Φεβρουάριο, τα πράγματα είναι μάλλον δύσκολα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.