CELEBRITIES

Πώς αντέδρασε η Jennifer Aniston στο άκουσμα της είδησης για τον χωρισμό του ζεύγους Brangelina


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

21 Σεπτεμβρίου 2016

anjelina-1.jpg

Αν νομίζετε ότι η ηθοποιός του Hollywood, Jennifer Aniston, με το που έμαθε ότι ο πρώην της άντρας Brad Pitt και η Angelina Jolie χώρισαν άνοιξε σαμπάνια και έκανε πάρτι... μάλλον πέσατε έξω! Γνωστό ενημερωτικό site αναφέρει ότι η αντίδραση της Jennifer στο άκουσμα αυτής της  συνταρακτικής είδησης ήταν αξιοπρεπής και μάλιστα ήταν μαζί με το σύζυγό της Justin Theroux όταν το έμαθε.

Η πιο όμορφη ηθοποιός στον κόσμο, δεχόταν όλη την ημέρα τηλεφωνήματα από φίλους, δημοσιογράφους αλλά δεν έπεσε στην παγίδα να σχολιάσει κάτι αρνητικά και έμεινε στο ύψος της και πέρασε την ημέρα της ήρεμα και χαλαρά. Βέβαια δεν νομίζω ότι κανείς μας θα ξεχάσει ότι ο κούκλος Brad ενώ ήταν παντρεμένος μαζί της έστρεψε το ενδιαφέρον σε άλλο θηλυκό και τι θηλυκό;! Αλλά και τότε η ίδια, δεν είχε κάνει κάποιο κακή κριτική για το πρώην της παρότι το ειδύλλιο της με εκείνον χάλασε απότομα. Και εμείς θα πούμε δεν πειράζει Jennifer, αυτό ήταν πριν 11 χρόνια γιατί τώρα από ό,τι βλέπουμε ο Justin σε έχει βασίλισσα!

Στο internet πάντως έχει γίνει χαμός από βιντεάκια και GIF's που δείχνουν πως μπορεί να ήταν η αντίδραση της Jennifer Aniston, όταν άκουσε και είδε την βόμβα που έσκασε για τον χωρισμό του Brad.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.