CELEBRITIES

Όλες οι γυναίκες του Brad Pitt


22 Σεπτεμβρίου 2016

570-pitt.jpg

Ο Brad Pitt είναι ελεύθερος και αυτό πλέον δεν υπάρχει ούτε πέτρα πάνω σε αυτή τη Γη που να μην το γνωρίζει. Ο χωρισμός του με την Angelina έσκασε σαν βόμβα και πέρα από τους φίλους του που σοκαρίστηκαν -βλ. George Clooney- η έκπληξη ήταν μεγάλη και για εμάς.

Και ο ένας χωρισμός έφερε στο μυαλό μας τον άλλο (Jennifer!) και σιγά-σιγά φτιάξαμε μία λίστα με όσες γυναίκες έχουν περάσει από το πλευρό του -είτε για λίγο είτε για περισσότερο. Θυμηθείτε ότι ήταν από τους πιο περιζήτητους και πολυσυζητημένους εργένηδες στα τέλη της δεκαετίας του '80 μέχρι και του '90. Οι φήμες τον θέλανε να αναπτύσσει σχέσεις σχεδόν με όλες τις συμπρωταγωνίστριές του και τα σχόλια, αλλά και οι ζήλιες, δεν είχαν σταματημό.

Από τη Shalane McCall, που ήταν και το πρώτο φιλί του Pitt onscreen για την ταινία Dallas, μέχρι τη Robin Givens, που τη "σχέση" τους διέκοψε μια για πάντα η εισβολή του συζύγου της στην κρεβατοκάμαρα, και τη Jill Schoelen, την οποία ενώ είχε αρραβωνιαστεί όλα τελείωσαν όταν εκείνη ανέπτυξε σχέσεις με τον σκηνοθέτη της επόμενης ταινίας που θα έπαιζε, όλες, αν μη τι άλλο ήταν ερωτικές ιστορίες με ενδιαφέρον.

Ακολούθησε η Juliette Lewis για 4 ολόκληρα χρόνια (1989-1993) και στη συνέχεια της λίστας φιγουράρουν ονόματα όπως: Geena Davis, Thandie Newton, Demi Moore (έστω κι αν ήταν για πολύ-πολύ λίγο), Gwyneth Paltrow (δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι την αποκάλεσε "my angel" τη χρονιά που της έκανε πρόταση, το 1996), Jennifer Aniston (4,5 υπέροχα χρόνια) και, φυσικά, Angelina Jolie!

[gallery-696097]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.