CELEBRITIES

H Kim Kardashian σχεδόν γυμνή στο front row του Balmain


30 Σεπτεμβρίου 2016

Όταν μιλάμε για την Kim Kardashian η φαντασία πάει περίπατο. Και αυτό διότι χάρη στις εμφανίσεις της, αλλά και τις φωτογραφήσεις που έχει κάνει δεν μένει πια και τίποτα για να φανταστεί κανείς. Κοινώς τα έχει δείξει όλα.

Σε αυτό λοιπόν το mood κινήθηκε για ακόμα μία φορά, πηγαίνοντας καλεσμένη - και εννοείται μόνο στην πρώτη σειρά - του show του Balmain στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Χωρίς να έχει προβληματιστεί καθόλου από την επίθεση που της έκανε νωρίτερα φαρσέρ, εκείνη εμφανίστηκε σχεδόν γυμνή για να παρακολουθήσει την επίδειξη του αγαπημένου φίλου της Olivier Rousteing.

Μαζί της ήταν και η αδερφή της Kourtney Kardashian, η οποία και αυτή μάλλον ζεσταινόταν, αλλά και η μητέρα της Kris Jenner.

Agora em Paris: #KimKardashian #KourtneyKardashian e #KrisJenner no front row da #BALMAIN, um suporte a #OlivierRousteing, que apresenta o verão da grife em instantes. #PFW regram @fashiontomax @maximsap

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Raul Fashionista (@raulfashionista) στις

Begin /with Kardashian #balmain #fashion #fashionaddict #fashionweek #paris #kimkardashian #nice #happy #love #cute #mode #model #follow #beautiful Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Ô Bout Du Monde (@newexplorers) στις

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.