CELEBRITIES

H Tori Spelling χρωστάει 35.000 δολάρια στην πιστωτική της κάρτα


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

4 Οκτωβρίου 2016

Tori-Spelling-8.jpg

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε από την αξέχαστη σειρά του Βeverly Ηills, μάλλον δεν είχε και πολύ την τύχη με το μέρος της, καθώς καλείται να πληρώσει το ποσό των 35.000 δολαρίων για λογαριασμό της American Express. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν, η διάσημη Tori Spelling θα πρέπει να καλύψει τα χρέη του παρελθόντος, συγκεκριμένα 37,981.97 δολάρια συν 855,00 δολάρια για τα τέλη του δικαστηρίου.

Η μητέρα των τεσσάρων παιδιών, Liam, Stella, Hattie και Finn, δεν μπόρεσε να εξοφλήσει το χρέος της μέχρι την απαιτούμενη ημερομηνία και για αυτό είναι υποχρεωμένη να το πληρώσει και άμεσα. Πέρα από αυτό, η Tori Spelling είχε και άλλες οικονομικές εκκρεμότητες στο παρελθόν με οφειλόμενους φόρους προς το κράτος.

Η αγαπημένη μας Donna, φαίνεται να μην τα έχει και τόσο καλά με την σωστή οικονομική διαχείριση και η αλήθεια είναι ότι της κόστισε πολύ που δεν κληρονόμησε μεγάλο μέρος της περιουσίας του διάσημου παραγωγού και πατέρα της Aaron Spelling, αφού πήρε μόνο 800.000 δολάρια. Τι να πρωτοκαλύψει με τα λεφτά αυτά;! Η υπόλοιπη περιουσία των πολλών εκατομμυρίων , πέρασε στα χέρια της συζύγου του πατέρας της, Candy Spelling.

[gallery-702706]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.