CELEBRITIES

Εγκυμοσύνη: Η Kelly Clarkson υποχρέωσε τον άντρα της να κάνει κάτι πολύ περίεργο


8 Οκτωβρίου 2016

Η Kelly Clarkson μετά από δύο εγκυμοσύνες και δύο παιδιά αποφάσισε ότι δεν θέλει να ξαναμείνει έγκυος, όπως δήλωσε στην εκπομπή της Jenny McCarthy που ήταν καλεσμένη, και ανάγκασε τον άντρα της να κάνει βαζεκτομή. Ναι, βαζεκτομή!

Έτσι, όπως εξομολογήθηκε, "αν συμβεί ξανά, θα είναι ένα θαύμα του Θεού". Ο λόγος που είναι τόσο αποφασισμένη, μάλλον, είναι οι δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της, που, όπως αποκάλυψε, ήταν πολύ δύσκολες: "Είναι τρομερό. Τίποτα δεν είναι όμορφο και τίποτα δεν είναι μαγικό. Πραγματικά, θα θυμίζω καθημερινά στα παιδιά μου σε όλη τους τη ζωή τι πέρασα για να γεννηθούν."

Ανάμεσα σε άλλα, είπε και ότι ήταν καθημερινά άρρωστη και στις δύο εγκυμοσύνες αλλά ήθελε να κάνει το δεύτερο μωρό για να έχει παρέα μεγαλώνοντας η River. Απ' ό,τι φαίνεται η τετραμελής οικογένεια θα παραμείνει ως έχει για τα επόμενα χρόνια, εκτός και αν γίνει κανένα... θαύμα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.