CELEBRITIES

Το ξέσπασμα της Amal Clooney απέναντι στον Ιρακινό πρεσβευτή των Ηνωμένων Εθνών


14 Οκτωβρίου 2016

clooney.jpg

Ως δικηγόρος που υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, η Amal Clooney δεν θα μπορούσε να μην υπερασπίζεται και τη δική της θέση με δύναμη, πυγμή και... πάθος.

Αλλά αυτή τη φορά... παραλίγο να προκαλέσει διεθνές επεισόδιο όταν εμφανίστηκε σε διάλεξη για τον ISIS στον πρεσβευτή Ali Alhakim με ένα συνεργείο με κάμερες, χωρίς αυτό να είναι εξουσιοδοτημένο.

Η γεννημένη στο Λίβανο Αμάλ, αρχικά, απαίτησε να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό στην αποστολή κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, αλλά αυτό απορρίφθηκε, οπότε θέλησε να απευθυνθεί στον Πρεσβευτή των Ηνωμένων Εθνών της χώρας.

Όταν άρχισαν να της δίνουν τη δική τους συνολική εικόνα και αναφέρθηκαν στα εγκλήματα κατά των Yazidis, εκείνη έδειχνε αδιαφορία που φαινόταν και στον τόνο της φωνής της και στο ύφος της μέχρι που τελικά ανέφερε πως αποκεφαλίστηκαν ξαδέλφια της. Η εξοργισμένη απάντηση που πήρε πίσω ήταν ότι αυτά που λέει είναι πολύ προσβλητικά και η ένταση κράτησε για 1 ώρα και 20 λεπτά περίπου.

George Clooney and Amal Clooney have lunch

Όταν έληξε η συνεδρίαση, το "media team" της Clooney εμφανίστηκε χωρίς να έχει προηγηθεί καμία ανακοίνωση, στο λόμπι, πράγμα το οποίο αποτελούσε παραβίαση τυποποιημένων πρωτοκόλλων που απαιτούν προ-έγκριση από την αποστολή. Με την camera στο on ζήτησε επί τόπου συνέντευξη με τον Ali Alhakim και όχι μόνο της το αρνήθηκαν αλλά κατέληξε με όλη την ομάδα της εκτός κτιρίου.

Οι χαρακτηρισμοί απέναντί της δεν είναι ό,τι πιο κολακευτικό θα έχει εισπράξει, ωστόσο, όσο κάποιοι την κατακρίνουν για τη συμπεριφορά της, τόσο κάποιοι άλλοι εξακολουθούν να είναι θερμοί υποστηρικτές της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.