CELEBRITIES

Η Kate Middleton πήρε το αεροπλάνο της γραμμής και προκάλεσε πανικό


15 Οκτωβρίου 2016

Η Kate Middleton πραγματοποίησε το πρώτο επίσημο ταξίδι χωρίς το σύζυγος της πρίγκιπα William. Η  δούκισσα του Κέιμπριτζ ταξίδεψε αυθημερόν στην Ολλανδία, όπου επισκέφτηκε το βασιλιά Willem-Alexander, το μουσείο Mauritshuis στη Χάγη και τις φιλανθρωπικές οργανώσεις τις οποίες στηρίζει.

Αυτό όμως που μας έκανε εντύπωση είναι ο τρόπος που ταξίδεψε. Η Kate Middleton επιβιβάστηκε σαν μια κοινή θνητή σε εμπορική πτήση της British Airways. Φυσικά όλοι οι επιβάτες έμειναν άφωνοι μπροστά στη θέα της Δούκισσας. Τα κινητά πήραν φωτιά βγάζοντας φωτογραφίες και βίντεο, αποθανατίζοντας την Kate να επιβιβάζεται στο αεροπλάνο.

Το μοναδικό προνόμιο που είχε η Kate σε σχέση με τους υπόλοιπους επιβάτες ήταν ότι κατά την άφιξη της κατέβηκε πρώτη από το αεροπλάνο και ένα αυτοκίνητο την περίμενε ακριβώς στο τέλος της σκάλας. Κατά τα άλλα η Δούκισσα κράτησε χαμηλό προφίλ και ήταν όπως πάντα ντυμένη πολύ κομψά με ένα γαλάζιο ταγιέρ, ενώ την προσοχή όλων τράβηξαν τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.