CELEBRITIES

Πλέον θα τρώμε ποπ κορν από τα χεράκια της Scarlett Johansson


21 Οκτωβρίου 2016

Δεν ξέρουμε τι είναι πιο σουρεάλ. Το ότι η Scarlett Johansson αποφάσισε να ανοίξει pop up store με ποπ κορν ή το ότι η ίδια θα αναλάβει και χρέη πωλήτριας;

Και όμως, η μοιραία ξανθιά του Hollywood πρόκειται να εγκαινιάσει το Σάββατο το πρώτο της κατάστημα, το οποίο θα ονομάζεται Yummy Pop, στη συνοικία Marais του Παρισιού. «Ήταν για χρόνια ένα όνειρο δικό μου και της οικογένειάς μου να φέρουμε το αγαπημένο μας αμερικανικό snack στην λατρεμένη μας ευρωπαϊκή πόλη! Είμαι τόσο χαρούμενη για το Yummy Pop, ελπίζω να γίνει ένα σταθερό σημείο για την περιοχή και ένα σύμβολο φιλίας ανάμεσα στις δύο πιο αγαπημένες μου πόλεις, το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη».

Η ίδια μάλιστα το 'χει πάρει τόσο ζεστά που στα εγκαίνια θα σερβίρει εκείνη τα αγαπημένα της ποπ κορν, αρωματισμένα με γεύση τρούφας, παρμεζάνας και φασκόμηλου. Αν βρεθείτε εκεί κοντά, περάστε μια βόλτα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.