CELEBRITIES

Ο σκύλος που έκλεψε την παράσταση στο red carpet της πρεμιέρας "The Crown"


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

3 Νοεμβρίου 2016

the-crown-corgi-4.jpg

Στην πρεμιέρα της νέας σειράς "The Crown", η οποία θεωρείται η πιο ακριβή σειρά του Netflix και βασίζεται στα πρώτα χρόνια της βασιλείας της Βασίλισσας Ελισάβετ Β', υπήρξε μια ευχάριστη έκπληξη στο κόκκινο χαλί. Μέσα στα αστέρια που φωτογραφίζονταν στο κόκκινο χαλί, όπως ο Dr. Who και η Dana Scully του " The X-Files", υπήρχε το πιο λαμπρό αστέρι που ήταν ένα σκυλί Corgi.

the-crown-corgi-2

Παρόλο που όλο το cast των ηθοποιών της νέας σειράς, γιόρτασε την παγκόσμια πρεμιέρα του πολυσυζητημένου "The Crown", όλος ο τύπος και οι fan επικεντρώθηκαν στην εμφάνιση του "βασιλικού" σκυλιού. Η σειρά αυτή, επικεντρώνεται γύρω από το πρόσωπο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β', σε όλα τα ιστορικά γεγονότα που οδήγησαν στη στέψη του μακροβιότερου μονάρχη σε όλο τον κόσμο. Η αγάπη της βασίλισσας για τα Corgis είναι γνωστή, για αυτό και η εμφάνιση αυτού του Corgi σκυλιού που περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί με την πιο διάσημους ηθοποιούς, τράβηξε δικαίως την προσοχή.

the-crown-corgi-3

Το Netflix πρόσφατα έδωσε μια μικρή γεύση της σειράς, αναφερόμενη στη διαδικασία ανόδου της Ελισάβετ στον θρόνο και δημοσιεύοντας ότι "Σε μία εποχή που η Βρετανία ανάρρωνε από τον πόλεμο και η αυτοκρατορία της βρισκόταν σε παρακμή, μία νεαρή γυναίκα ανέλαβε τον θρόνο με αίσθηση καθήκοντος, όχι επιθυμίας".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.