CELEBRITIES

H Gigi Hadid απολογήθηκε για τα όσα είπα για την Melania Trump


23 Νοεμβρίου 2016

20161120-zaf-rx3-2117.jpg

Συγκεκριμένα άλλαξε τον τόνο της φωνής της και μαζί με τον Jay Pharaoh έκανε αναπαράσταση την Melania με άκρως κοροϊδευτικό στιλ. Όπως καταλαβαίνετε αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο και μάλιστα άφησε πολύ κακή εντύπωση. Αρκετοί είπαν ότι το 21χρονο μοντέλο δεν είχε κανένα λόγο να ασχοληθεί με την Melania, σε ένα τέτοιο event.

Μετά από αυτήν την κατακραυγή, η Gigi απολογήθηκε μέσα από το λογαριασμό της στο twitter, δημοσιεύοντας ένα χειρόγραφο γράμμα στο οποίο έγραφε: 
Ήταν τιμή μου να εμφανιστώ στα βραβεία AMA χθες το βράδυ και να συνεργαστώ με κάποιους από τους πιο κορυφαίους συγγραφείς. Έκανα κάποιες αλλαγές στο λόγο μου, θέλοντας να κάνω ένα αστείο, το οποίο όμως το πήγα πιο μακριά από ότι φαίνεται. Σκοπός μου ήταν να κάνω απλά humor και δεν είχα καμία αρνητική πρόθεση πάνω σε αυτό. Έχω βρεθεί και εγώ στο επίκεντρο για ένα τηλεοπτικό show, στο οποίο αστειευόντουσα μαζί μου και εγώ πραγματικά το διασκέδασα. Θεωρώ ότι και η ίδια η Melania καταννοεί ότι έκανα απλά χιούμορ. Ζητώ συγνώμη σε όλους όσους προσέβαλα και εύχομαι τα καλύτερα για τη χώρα μας."

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.