CELEBRITIES

Ο Olivier Rousteing ερωτεύτηκε την Kim Kardashian, με την πρώτη ματιά


5 Δεκεμβρίου 2016

kim-oliv-ka.jpg

Πρόσφατα ο γνωστός σχεδιαστής Olivier μίλησε σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στο app της Kim “ΚΚW” memories. Όταν ο Olivier ρωτήθηκε στο βίντεο να περιγράψει με τρεις λέξεις την πρώτη τους συνάντηση με την Kim, δήλωσε ότι θα έλεγε έκπληξη, ηλεκτρισμός και αγάπη.

Ο Olivier Rousteing συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας ότι όταν πρωτοείδε την Kim, την ερωτεύτηκε αμέσως. Και αμέσως μετά άρχιζαν να βγαίνουν, να διασκεδάζουν και να μοιράζονται τις εμπειρίες και τα νέα τους. Μετά από μια συζήτηση με βάθος, ο σχεδιαστής μόδας κατάλαβε εκείνη την στιγμή ότι η Kim θα γίνει η μούσα του! Και έτσι και έγινε και η Κim μούσα του και φοράει από τα parties μέχρι τα fashion shows, εκπληκτικές δημιουργίες του οίκου Balmain. Κάποιες από τις δημιουργίες που ανέφερε ο Olivier ήταν το φόρεμα με τα διαμάντια και τις πέρλες που ήταν εμπνευσμένο από την «Marie Antoinette», το κόκκινο φόρεμα που είχε φορέσει η Kim στα «Roc Nation Grammys» το 2016 και το σούπερ σέξι φόρεμα από την συλλογή SS17 Balmain, πριν την ληστεία της Kim στο Παρίσι.

Ένα από τα πιο ξεχωριστά φορέματα που δήλωσε ο Olivier Rousteing, είναι η παραγγελία του Kanye West για την μπλε δημιουργία που φόρεσε η Kim Kardashian στο Angel Ball το 2012.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την συνέντευξη του Olivier Rousteing για την Kim και τις φωτογραφίες από τις εμφανίσεις της πληθωρική Kim Kardashian.

HEY EVERYONE ! I m taking over KIM'S APP TODAY ❤️ So much To share : pictures videos & stories U never seen before !!! #loveuKim @kimkardashian

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης OLIVIER R. (@olivier_rousteing) στις

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.