CELEBRITIES

Πώς η Gwyneth Paltrow άλλαξε τον τρόπο ζωής της, μετά την σοβαρή ασθένεια του πατέρα της


3 Ιανουαρίου 2017

abaca-531970-032.jpg

Είναι λάτρης της υγιεινής ζωής, γι αυτό μοιράζεται μαζί μας πολλά fitness tips αλλά και ένα healthy lifestyle, που η ίδια προτείνει να ακολουθήσουμε. Ωστόσο η διάσημη 44χρονη ηθποιός δεν ήταν πάντα έτσι, δε φιλοσοφούσε πάντα γύρω από θέματα υγείας. Όλα άλλαξαν σε εκείνη από την ημέρα που έχασε τον πατέρα της, σκηνοθέτη και παραγωγό Bruce Paltrow, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα, πριν δέκα χρόνια περίπου. Από τότε η Gwyneth είδε τη ζωή με άλλα μάτια και αποφάσισε να ακολουθήσει έναν άκρως υγιεινό τροπο ζωής.

"Όταν ο πατέρας μου διαγνώστηκε με καρκίνο, άρχισα μανιωδώς να  αφαιρώ διάφορα από την διατροφή μου και όχι μόνο. Πέρασα μία φανατική φάση στην οποία ήθελα να γίνω μακριοβωτική και όλα αυτά έγιναν εξαιτίας του πόνου που πέρασα, με την ασθένεια του πατέρα μου."  αναφέρει χαρακτηριστικά η Gwyneth, η οποία έχασε τον πατέρα της το 2002.

Έχοντας έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής από αυτόν που ακολουθεί τώρα, έκανε στροφή 180 μοιρών. Σήμερα η Gwyneth δεν είναι τόσο αυστηρή με τον εαυτό της. Πλέον μάθει τι σημαίνει ισορροπία και σε αυτό στηρίζεται και το νέο της wellness βιβλίο Goop Clean Beauty.

"Θέλαμε να δηιμουργήσουμε τον απόλυτο mini τόμο, που αναλύει τον Goop υγιεινό τρόπο ζωής" αναφέρει χαρακτηριστικά η Gwyneth, η οποία αγαπάει να δοκιμάζει τα πάντα γύρω από τον υγιεινό τρόο ζωής. 
"Ο κόσμος νομίζει ότι αν το κάνει αυτό, πρέπει να αλλάξει τα πάντα στη ζωή του αλλά δεν είναι έται. Πρέπει απλά να πείτε στον εαυτό σας ότι έχετε τη διάθεση να ζήσετε την εμπειρία του συγκεκριμένου lifestyle και να κάνετε σιγά-σιγά αυτές τις αλλαγές. Πίνω αλκοόλ και τρώω τηγανιτές πατάτες. Ωστόσο έχω στο μυαλό μου ότι μετά πρέπει να κάνω κάποιες αλλαγές, μικρές όχι μεγάλες, όπως να πιω περισσότερο νερό."

Η Paltrow  προσέχει ιδιαίτερα τις τοξίνες που την περιβάλλουν και προσπαθεί να τις κόβει από όπου έχει τη δυνατότητα.
"Κάθε βήμα στην ώρα του. Μόλις αγόρασα ένα γραφείο στο οποίο μπορώ να δουλεύω και παράλληλα στέκομαι όρθια καθώς σα nerd  έχω ψάξει τα πάντα σχετικά με το πόσο καρκινογόνο είναι το να καθόμαστε πολλές ώρες. Επιπλέον υπάρχουν πολλά χημικά στη μάσκαρα, γι αυτό αγοράζω αυτές που έχουν συγκεκριμένα συστατικά ή προσέχω ιδιαίτερα τα προϊόντα πλυσίματος, γιατί είναι γεμάτα χημικά."

Το κίνητρο της Paltrow για υγιεινή ζωή είναι πόσο όμορφα αισθάνεται εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. "Όσο πιο αληθινός είσαι με τον εαυτό σου, τόσο πιο όμορφα αισθάνεσαι. Και αυτό συμβαίνει όταν κάνεις μικρές αλλαγές. Και όταν τις κάνεις αισθάνεσαι καλύτερα και μετά έχεις κίνητρο να συνεχίσεις."
 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.