CELEBRITIES

Η Kim Kardashian επέστρεψε με μία φωτογραφία των 3,5 εκατομμυρίων likes


4 Ιανουαρίου 2017

abaca-548187-079.jpg

Η Kim Kardashian έχει απαθανατιστεί ελάχιστες φορές από τους paparazzi το τελευταίο διάστημα, ενώ στα social media όλο αυτό το διάστημα ήταν άφαντη, πέρα από τα περάσματα που έκανε σε λογαριασμούς φίλων. 

Η στιγμή όμως που όλοι οι θαυμαστές της περίμεναν έφτασες. 

Μετά από τρεις μήνες απουσίας επέστρεψε στο instagram, δημοσιεύοντας μία οικογενειακή φωτογραφία.

Το σχόλιό της ήταν μονολεκτικό αλλά γεμάτο νόημα, αφού έγραψε μόνο τη λέξη οικογένεια. Αυτή η φωτογραφία μέσα σε λίγες ώρες έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής περίπου 3,5 εκατομμύρια likes και χιλιάδες comments. Σαφώς η Kim για μία ακόμη φορά διαψεύδει κάθε φήμη περί χωρισμού με το σύζυγό της. Και αν η φωτογραφία δε σας έπεισε, τότε ρίξτε μία ματιά στο βίντεο που δημοσίευσε στο λογαριασμό της, στο youtube, τη Δευτέρα.  

Ένα βίντεο γεμάτο από οικογενειακές στιγμές της Kim με τον Kanye West, τη North και τον Saint. Σε κάθε σκηνή φαίνεται πόσο ευτυχισμένη είναι η οικογένειά της αλλά και πόσο ερωτευμένο ζευγάρι είναι με τον Kanye.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.