CELEBRITIES

Ο Ryan Reynolds ξέρει πώς να ξεπερνάει τα άγχη του


4 Ιανουαρίου 2017

20161215-zaf-f84-071.jpg

Ένας από αυτούς είναι και ο Ryan Reynolds, ο οποίος ευελπιστεί να διακριθεί για τον ρόλο του στην ταινία Deadpool (είναι υποψήφιος στην κατηγορία Best Actor, Musical or Comedy), κάτι που όπως λέει ο ίδιος του έχει δημιουργήσει μεγάλο άγχος. Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα, μίλησε για αυτό αλλά αποκάλυψε και πώς καταφέρνει να παραμένει ήρεμος.

«Η Blake με βοηθάει να το περάσω όλο αυτό. Είμαι τυχερός που την έχω δίπλα μου και με βοηθάει να παραμένω στα καλά μου».

Ο συγκεκριμένος βέβαια μας έχει συνηθίσει στις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης αφού δεν χάνει ποτέ ευκαιρία να εξυμνεί τη σύζυγό του, κάτι που πλέον βλέπουμε σε άντρες μετρημένους στα δάχτυλα. Όλα αυτά φυσικά έχουν και μια βαθύτερη εξήγηση.

«Έχω τρία μεγαλύτερα αδέρφια. Ο πατέρας μας ήταν πολύ αυστηρός, δεν χαριζόταν σε κανέναν. Ούτε καν στον εαυτό του. Νομίζω το άγχος ίσως να ξεκίνησε και από αυτό, με το να προσπαθώ να ελέγξω τους άλλους με το να ελέγχω τον εαυτό μου. Τότε όμως δεν μπορούσα να το αναγνωρίσω, ήμουν απλά ένα παιδί».

Τώρα βέβαια όλα αυτά διορθώθηκαν αφού η οικογένεια που κατάφερε να φτιάξει ο γοητευτικός ηθοποιός είναι κάτι παραπάνω από ονειρεμένη και, κάτι μας λέει ότι είναι εκείνη που θα του φέρει γούρι και όλο και με κάποιο βραβείο θα φύγει από τα 22α Annual Critics' Choice Awards.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.