CELEBRITIES

Η Khloé Kardashian εξομολογείται τη μεγαλύτερη της ανασφάλεια


5 Ιανουαρίου 2017

kloe-kardashian-a.jpg

Η αδελφή της Kim Kardashian, δημοσίευσε ένα βίντεο για το νέο της reality show Revenge Body, στο οποίο δείχνει να μιλάει με μία από τις συμμετέχουσες την Stephanie και την ρωτάει πώς πήρε την απόφαση να συμμετέχει στο show και τι ελπίζει να κερδίσει μέσα από αυτό. Όπως θα δείτε, σε κάποιο σημείο της συνέντευξης η Stephanie αποκαλύπτει την πιο μεγάλη ανασφάλεια της και αυτή είναι η ακμή του προσώπου της. Η Khloé απάντησε ότι και ίδια είχε αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα, καθώς έκανε μεγάλο αγώνα για να καθαρίσει τελείως το πρόσωπο της από την ακμή και ότι αυτό την έκανε να νιώθει μεγάλη ανασφάλεια γιατί οι αδελφές της, Kim και Kourtney είχαν το τέλειο δέρμα.

Η λαμπερή Khloé, δήλωσε ότι δεν είχε ακμή μέχρι τα 20 της χρόνια, αλλά την απέκτησε μετά. Αυτό ήταν κάτι που την έκανε να αισθάνεται άσχημη και πολύ ανασφαλής. Από την άλλη οι αδελφές της δεν είχαν ούτε ένα σπυράκι σε όλη τους την ζωή και πως αυτό ήταν εντελώς άδικο.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.