CELEBRITIES

Όσα είπε ο Robert DeNiro για τη Meryl Streep και τον Donald Trump


12 Ιανουαρίου 2017

abaca-496247-018.jpg

Το τελευταίο διάστημα η νέα εμμονή του είναι με την σπουδαία και αναμφισβήτητα ταλαντούχα ηθοποιό Meryl Streep, η οποία στο λόγο της στις Χρυσές Σφαίρες είπε κάποια μεγάλη αλήθεια για τον πρόεδρο και αυτό τον πείραξε ιδιαίτερα. Τόσο, που τη Δευτέρα σε δήλωσή του ανέφερε την ηθοποιο ως υπερτιμημένη του Hollywood. Αυτή η άποψη ήταν αρκετή για να λάβει σκληρές απαντήσεις από διάσημους και σπουδαίους ηθοποιούς. Μετά τον George Clooney, σειρά έχει ο Robert DeNiro. 

Ο διάσημος ηθοποιός έγραψε ένα γράμμα για να την ευχαριστήσει για το λόγο της : "Meryl αυτά που είπες ήταν σπουδαία. Έπρεπε να ειπωθεί και εσύ το είπες υπέροχα. Έχω τόσο σεβασμό απέναντι στο άτομό σου, γι αυτό που έκανες, ενώ ο κόσμος γιόρταζε τις επιτυχίες σου. Τα πράγματα έχουν και ένα όριο. Εσύ με την κομψότητά σου και την ιδιοφυία σου, έχεις μία δυνατή φωνή- η οποία μπορεί να εμπνεύσει τον υπόλοιπο κόσμο να φωνάξει δυνατά και να ακουστούν οι φωνές τους παντού. Είναι πολύ σημαντικό όλοι μας να μιλάμε ανοιχτά".

Η Meryl έδωσε το λόγο αυτό, όταν έλαβε το Cecil B. DeMille βραβείο, για την εξαιρετική της συμβολή στην ψυχαγωγία, ένα βραβείο που είχε λάβει ο  DeNiro το 2011.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.