CELEBRITIES

Κι όμως οι ληστές της Kim είναι άνω των 60 ετών!


13 Ιανουαρίου 2017

abaca-547331-087.jpg

Άλλοι δύο κατηγορούμενοι σε ηλικίες 63 και 44  κατηγορούνται για συνωμοσία, ληστεία, απαγωγή και θα προφυλακιστούν. Ο 63χρονος ύποπτος έχει αναγνωριστεί ως Yunice Α, και ο 44χρονος ως Florus H.

Ο τέταρτος κατηγορούμενος, Gary M., σε ηλικία 27 χρονών, έχει αναγνωριστεί ως ο νεότερος αδελφός του σοφέρ της Kim, στο Παρίσι. Εμφανίστηκε ενώπιον γαλλικού δικαστή και δικάστηκε για την παροχή βοήθειας  σε ένοπλη ληστεία και απαγωγή.

Εν τω μεταξύ, από τις 17 υπόπτους που συνελήφθησαν τη Δευτέρα σε όλη τη Γαλλία, έξι φέρεται να παραμένουν υπό κράτηση και αναμένεται να εμφανιστούν ενώπιον δικαστή την Παρασκευή το πρωί.

Οι ηλικίες των δύο εκ των κατηγορουμένων υπόπτων, 64 και 63, πιθανότατα δεν θα εκπλήξουν όσους έχουν παρακολουθήσει την έρευνα και έχουν κάνει συλλήψεις στη Γαλλία αυτή την εβδομάδα. Οι ύποπτοι έχουν βαπτιστεί ως "ληστές παππούδες"-“grandfather robbers” - από τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, εν μέρει λόγω της ηλικίας τους, αλλά και από το γεγονός ότι οι εγκληματίες είναι γνωστά πρόσωπα στην γαλλική αστυνομία για προηγούμενα εγκλήματα.

Υπό αστυνομική κράτηση είναι και μια ομάδα πέντε ανδρών και μίας γυναίκας, των οποίων η πλειοψηφία είναι σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 50 ετών - και μερικοί είναι στα 70 τους. Η μέση ηλικία των πέντε υπόπτων που μεταμφιέστηκαν ως αστυνομικοί και μπήκαν στο δωμάτιο της Kim, είναι περίπου 55 ετών αναφέρουν τα γαλλικά μέσα. 

Προσθέτουν επίσης ότι οι ύποπτοι είναι μία συμμορία "πέρα από την ηλικία συνταξιοδότησης" με περίεργα ψευδώνυμα και σκληρό ποινικό μητρώο.

Ο κατηγορούμενος ως ύποπτος Marceau Β είναι μέλος σιγγάνικης κοινότητας της Γαλλίας και έχει στον αρχείο του αρκετές ποινικές καταδίκες. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τον αποκαλούν ως  "σπασμένη μύτη"-“Broken Nose.”

Ένας άλλος ύποπτος, που προσδιορίζονται ως Omar, 60 ετών, φέρεται να είναι αυτός που είχε δεμένα τα χέρια της Kardashian στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της. Οι ανακριτές έβγαλαν τα συμπεράσματα από το DNA του, που βρέθηκε στην κολλητική ταινία.

Ένας άλλος ύποπτος έχει αναγνωριστεί ως ο 60χρονος Didier D, με το παρατσούκλι "Blue Eyes". Ο Didier D είναι ένας βετεράνος επαγγελματίας ο οποίος σύμφωνα με τις αρχές φέρεται ότι ήταν ένας από τους δύο ληστές που μπήκαν στο δωμάτιο της Kim. Είχε συλληφθεί και το 1999 για διακίνηση κοκαΐνης που περιλάμβανε ιδιωτικό τζετ ενός Σαουδάραβα πρίγκιπα, και φέρεται να έχει περάσει οκτώ χρόνια στη φυλακή.

Η αστυνομία φέρεται να εξακολουθεί να προσπαθεί να περιγράψει το ρόλο του Pierre B., ηλικίας 72- ο μεγαλύτερος από τους υπόπτους. Συνελήφθη στη βίλα του στις Κάννες.

Ο συνεργάτης του, Christiane G, ηλικίας 70, είναι ένας άλλος ύποπτος για τη συγκεκριμένη ληστεία, Η αστυνομία θεωρεί ότι είχε εμπλακεί στη μεταφορά των κλεμμένων κοσμημάτων της Kim στην Αμβέρσα.

Όσο για την Kim σήμερα βρίσκεται στο Ντουμπάι, όπου έχει προγραμματιστεί να κάνει την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της, στο στενό της φίλο και makeup artist  Mario Dedivanovic την Παρασκευή, όπου θα κάνει MasterClass. 

Η διάσημη reality star πρόσφατα βγήκε στο προσκήνιο μετά από ένα διάλειμμα ακόμα και από τα social media μετά την ληστεία, και είπε στους δικούς της ανθρώπους ότι νιώθει μία ανακούφιση που οι ερευνητές στο Παρίσι, σημειώνουν πρόοδο στην υπόθεση.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.