CELEBRITIES

Οι νέοι Brangelina: Ποια είναι τα πιο ισχυρά ζευγάρια του Hollywood σήμερα


Χριστίνα Κατσαντώνη

26 Ιανουαρίου 2017

abaca-299244-014.jpg

Οι καιροί άλλαξαν, οι Brangelina δεν υπάρχουν πια, όμως το Holywood έχει ήδη ανακαλύψει μια νέα φουρνιά διάσημων και ισχυρών ζευγαριών, που αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστούν, θεωρούνται πρότυπα και αναμένεται να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τη δυναμική τους τους επόμενους μήνες.

 

Jennifer Lopez - Drake

Αρχής γενομένης από το νεοσύστατο ζευγάρι των Jennifer Lopez και Drake, η ύπαρξη του οποίου ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε με τρυφερές φωτογραφίες των δύο στο Instagram. Ο Drake ως ράπερ βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του αυτή τη στιγμή, ενώ η Jlo είναι πάντα η Jlo. Η ίντριγκα της πρώην σχέση του με τη Rihanna, δίνει στον νέο έρωτα ένα επιπλέον ενδιαφέρον, καθώς θυμίζει την υπόθεση "Angelina κλέβει Brad από Jennifer Aniston".

Τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα επάνω τους και οι ίδιοι δείχνουν μάλλον θετικά προσκείμενοι στην προοπτική να τα αξιοποιήσουν...

 

The Weekend - Selena Gomez

Πάντα στην πρώτη γραμμή και εν μέρει για ανάλογους λόγους βρίσκεται το ζευγάρι των The Weekend και Selena Gomez. Αφ' ενός εκείνος θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους μουσικούς σήμερα (με τη φωνή του να συγκρίνεται με αυτήν του Michael Jackson) κι έχει παράλληλα κερδίσει επιπλέον δημοσιότητα από τη σχέση του με την Bella Hadid, ενώ η Gomez επιχειρεί το come back με νέες συνεργασίες αλλά και με πιο σέξι φωτογραφίες στα social, τα οποία καταφέρνει να κρατά διαρκώς απασχολημένα μαζί της.

 

Chrissy Teigen, John Legend

Είναι εδώ και μια δεκαετία μαζί, όμως τους τελευταίους μήνες προβάλλουν σταθερά ως ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, που μετά την γέννηση της κόρης του τον περασμένο Απρίλιο, έχει πλέον εξελιχθεί και σε ένα πρότυπο οικογένειας. Στο προσκήνιο επέστρεψαν δυναμικά με την επιτυχία του La la Land, όπου ο Legend όχι μόνο έχει ηχογραφήσει ένα τραγούδι, αλλά και υποδύεται ένα ρόλο σε μια από τις πρώτες κινηματογραφικές εμφανίσεις του -άρα είναι θα είναι παρόντες σε όλα τα μεγάλα event της χρονιάς, με κυρίαρχο τα Oscar.

Η χρονιά ήταν πολύ πετυχημένη και για εκείνη, χάρις στην απήχηση του βιβλίου μαγειρικής που κυκλοφόρησε, αλλά και στην εντυπωσιακή αύξηση της δυναμικής της στα social media, όπου συχνά πυκνά αναρτά φωτογραφίες οικογενειακής γαλήνης με την κόρη τους, Luna.

 

Justin Timberlake - Jessica Biel

Είναι παντρεμένοι εδώ και τέσσερα χρόνια, όμως το 2017 τους βρίσκει στην πιο υψηλή θέση της δημοτικότητάς τους ως ζευγάρι (πρόσφατο παράδειγμα το πώς έκλεψαν την παράσταση στο κόκκινο χαλί στην εκδήλωση απονομής των Χρυσών Σφαιρών). Θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, που δίνει στα media ”τόσο όσο” από μια -εξιδανικευμένη- οικογενειακή ζωή, που συμπληρώνεται από τον ενός έτους γιο τους. Ατομικά επίσης, ο καθένας τους διανύει μια πολύ επιτυχημένη περίοδο της καριέρας του. Ο Timberlake είναι έτοιμος για την κυκλοφορία νέου album ενώ η Biel πρωταγωνιστεί στην ταινία “The Book of Love”.

 

Ryan Gosling - Eva Mendes

Φτάνουμε σε άλλο ένα ζευγάρι, που ναι μεν δεν δημιουργήθηκε πρόσφατα, όμως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο απόγειο της δημοτικότητάς του. Τα τρυφερά λόγια που χρησιμοποίησε ο Ryan Gosling για να ευχαριστήσει την αγαπημένη του, Eva Mendes, κατά τη βράβευσή του στις Χρυσές Σφαίρες άγγιξαν το πιο ευαίσθητο σημείο του Holywood, που τους έχει πλέον αναγορεύσει στη νέα ιδανική οικογένεια! Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος “Σαν όνειρο!”, με το οποίο το περιοδικό GQ τιτλοφορεί -στο τεύχος Ιανουαρίου- συνέντευξη του Ryan Gosling, στην οποία εκείνος δηλώνει: “Η Eva είναι η μητέρα που ο καθένας θα ονειρευόταν, και τα παιδιά είναι τα παιδιά των ονείρων μου, και πραγματικά όλο αυτό που μου συμβαίνει τώρα, είναι σαν όνειρο. Νομίζω πως ονειρεύομαι...”.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.