CELEBRITIES

Τελικά η εμφάνιση της Lady Gaga στο Super Bowl έκρυβε ένα έμμεσο πολιτικό μήνυμα


6 Φεβρουαρίου 2017

abaca-581007-193.jpg

Κάποιες μέρες πριν το Super Bowl, o αντιπρόεδρος προγράμματος του NFL, Mark Quenzel, μίλησε στο Billboard για τα σχέδια της Gaga και δήλωσε πως "Δεν έχουμε συζητήσει  μαζί της για το αν θα κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με την εκλογή  του προέδρου. Αυτό που λέμε πάντα σε κάθε καλλιτέχνη, είναι πως το ημίχρονο του Super Bowl είναι το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς και μία αγαπημένη εκδήλωση για τους οπαδούς. Οι άνθρωποι ενώνονται με αφορμή αυτό το γεγονός σαν οικογένεια, σα φίλοι. Είναι η εκδήλωση που ενώνονται όλοι οι άνθρωποι της Αμερικής μεταξύ τους

Η Gaga με τη σειρά της είχε δώσει την απάντησή της: "Λοιπόν, δεν ξέρω αν θα καταφέρω να ενώσω όλους τους ανθρώπους της Αμερικής. Θα πρέπει να ρωτήσετε την Αμερική όταν τελειώσει η εκδήλωση. Οι μόνες δηλώσεις που θα κάνω κατά τη διάρκεια της εμφάνισής μου είναι αυτές που κάνω όλα αυτά τα χρόνια, στην καριέρα μου... Πιστεύω στο πάθος για την ενοποίηση. Πιστεύω στο πνεύμα της ισότητας και στο πνεύμα αυτής της χώρας που είναι η αγάπη, η συμπόνια και η καλοσύνη. Οπότε η εμφάνισή μου θα στηρίζεται σε αυτές τις αρχές."

Στη χθεσινή της, λοιπόν, εμφάνιση η Lady Gaga με τρόπο κομψό έκανε το δικό της statement: Κατά την έναρξη της εμφάνισής της είπε "God bless America" ("Ο θεός να ευλογεί την Αμερική") και αμέσως μετά  ερμήνευσε ένα από τα διασημότερα, κλασσικά  folk τραγούδια του Woody Guthrie με τίτλο "This Land Is Your Land" ("Αυτή η γη είναι η δική σας γη"), του οποίου η στοίχοι είναι αρκετά edgy, ενώ το συγκεκριμένο τραγούδι έχει υπάρξει και ο ύμνος των διαδηλωτών ενάντια στα μεταναστευτικά μέτρα του νέου προέδρου της Αμερικής, Donald Trump.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.