CELEBRITIES

Τα δίδυμα κοριτσάκια της Madonna, τα είχαμε δει στο instagram της πριν τα υιοθετήσει


9 Φεβρουαρίου 2017

abaca-574587-015.jpg

Μετά από αυτή την είδηση, μια φωτογραφία που είχε δημοσιευθεί στο Instagram από τον Ιούλιο επανήλθε, δείχνοντας τα μικρά κορίτσια με την 20χρονη κόρη της Madonna.

Η Madonna και πάλι μητέρα. Με δίδυμα

​​

"3 Ομορφιές! H Lola περνάει χρόνο με τα δίδυμα, Stella και Esther στο σπίτι του Ορφανοτροφείου, Hope."
Στο comment της είχε προσθέσει και πολλά emojis με τις σημαίες της χώρας. Αυτή είναι μία από τις πολλές φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει η διάσημη τραγουδίστρια από το καλοκαιρινό της ταξίδι στην Αφρικανική χώρα.

Ο Mlenga Mvula είπε στο PEOPLE, ότι η Madonna εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Τρίτη μαζί με τα μικρά παιδιά, τον πατέρα και το θείο τους.
"Ήταν τόσο ευτυχισμένη" είπε χαρακτηριστικά ο Mvula για τη διάσημη τραγουδίστρια. Μετά το δικαστήριο πήρε τις νέες κορούλες της από το χέρι και έφυγαν όλες μαζί.
Ο David και η Mercy είναι από το Μαλάουι και υιοθετήθηκαν από τη Madonna, το 2006 και το 2007 αντίστοιχα. Η τραγουδίστρια έχει μία μεγάλη ιστορία με το λαό της χώρας, έχει δουλέψει σκληρά μέσα από τη φιλανθρωπία της, για την καταπολέμηση της φτώχειας που μαστίζει τα ορφανά παιδιά του Μαλάουι για περισσότερα από 10 χρόνια.

Ο Mulva είπε στο PEOPLE, ότι η Madonna έχει σταθεί στο πλευρό της χώρας. Αυτό το χρόνο μάλιστα, από τις φιλανθρωπίες θα χτιστεί η πρώτη παιδιατρική κλινική εντατικής θεραπείας.

"Έχει εμπλακεί σε τόσα πολλά projects και αυτή τη στιγμή βοηθάει στο να επεκταθει η πτέρυγα των παιδιών στο Queen Elizabeth Central Hospital. Έτσι, η Madonna έρχεται στο Μαλάουι συχνά. Αυτό δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για τους κατοίκους. Ξέρουν τη Madonna πολύ καλά και γνωρίζουν ότι έχει προσφέρει πολλά πράγματα στην κοινότητα." 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.