CELEBRITIES

Η Blake Lively ντύθηκε με καρδιές και έδωσε συμβουλές σε νέες μαμάδες


15 Φεβρουαρίου 2017

gettyimages-635178292.jpg

Με ένα υπέροχο μίνι φόρεμα γεμάτο μοτίβα με καρδιές, η 29χρονη ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών μίλησε για τον Άγιο Βαλεντίνο, για το πώς γιόρτασε με τον σύζυγό της αλλά και το πώς κατάφερε να μάθει να αγαπάει το σώμα της. «Βασικά γιορτάσαμε ήδη γιατί ήταν τόσο ενθουσιασμένος. Εγώ δεν ήμουν προετοιμασμένη. Είναι πολύ καλύτερος σύζυγος από εμένα».

 

 

Η εντυπωσιακή της εικόνα και το τεράστιο χαμόγελο που τη συνοδεύει πάντα δεν μαρτυρά σε καμία περίπτωση ότι η Blake μπορεί να τα έχει βρει σκούρα στη νέα της ζωή ως μαμά, σύζυγος και εργαζόμενη γυναίκα αλλά η ίδια αποκάλυψε ότι σίγουρα της πήρε λίγο χρόνο και προσπάθεια να προσαρμοστεί και αυτός είναι ο λόγος που σκοπεύει να αφιερωθεί ακόμα περισσότερο στο να μάθει να αγαπάει τον εαυτό της.

«Τους τελευταίους μήνες έχω μάθει να αγαπάω το σώμα μου από κάθε άποψη. Είναι μια πρόκληση. Κάτι που πρέπει να υπενθυμίζω στον εαυτό μου κάθε φορά που δοκιμάζω ένα outfit που δεν μου ταιριάζει όσο μου ταίριαζε παλιότερα – ή και καθόλου!». Αυτό δήλωσε σχετικά με τη σιλουέτα της μετά τις δύο εγκυμοσύνες ενώ δεν παρέλειψε να απευθυνθεί και σε άλλες νέες μαμάδες. «Πρέπει να μάθεις να συγχωρείς τον εαυτό σου. Να κατανοείς ότι δουλεύεις, ότι είσαι μια αφοσιωμένη μητέρα. Μια καλή φίλη. Μια υπέροχη σύζυγος. Προσπάθησε να μην κατακρίνεις τον εαυτό σου». Το ίδιο θέλει να μεταδώσει και στις δύο κόρες της, James και Ines. «Ακούγεται τόσο κλισέ αλλά η ομορφιά όντως πηγάζει εκ των έσω. Από την αυτοπεποίθηση. Από το να σε αγαπούν οι άνθρωποί σου και το να αγαπάς και εσύ τον εαυτό σου».

Πόσο ωραία τα λέει αυτή η γυναίκα.  

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.