CELEBRITIES

5 λόγοι που ο Ryan Gosling αξίζει Oscar καλύτερου boyfriend


MMEINTANI

17 Φεβρουαρίου 2017

abaca-546916-066.jpg

Οι λόγοι είναι μάλλον αμέτρητοι αλλά σήμερα θα σταθούμε σε μερικούς από αυτούς, ξεκινώντας φυσικά από την απίστευτη ομιλία του τη βραδιά των Golden Globes και όλα όσα είπε για τη σύζυγό του, Eva Mendes. 

Συγκεκριμένα ο διάσημος ηθοποιός ανέφερε ότι η Eva όλο αυτό το διάστημα που γινόντουσαν τα γυρίσματα πρόσεχε την κόρη τους, ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους και παράλληλα στεκόταν στο πλευρό του αδερφού της, ο οποίος πάλευε με τον καρκίνο και στο τέλος δεν κατάφερε να βγει νικητής, κάνοντας τους πάντες στην αίθουσα αλλά και εμάς που παρακολουθούσαμε από μακριά να συγκινηθούμε. 

Συνεχίζοντας, θα σταθούμε σε μερικές δηλώσεις του αλλά και σε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο με έναν παλιό έρωτά του, πράγματα που όσο και να θέλουμε δεν μπορούμε να βγάλουμε από το μυαλό μας. Είναι ο ιδανικός σύντροφος, πάει και τελείωσε. 

1) Ευχαριστώ τον Θεό για το Notebook. Με σύστησε σε έναν από τους μεγάλους έρωτες της ζωής μου. Αλλά ο κόσμος μας κρίνει άδικα αν νομίζει ότι είμαστε σαν τους ανθρώπους της ταινίας. Το δικό μας love story είναι πολύ πιο ρομαντικό. Αυτά δήλωσε για την ηθοποιό Rachel McAdams και αν κρίνουμε από το παρακάτω στιγμιότυπο, τα εννοούσε με την καρδιά του. 

2) Νομίζω ότι οι γυναίκες είναι καλύτερες από τους άντρες. Είναι πιο δυνατές. Πιο εξελιγμένες. Αυτό το καταλαβαίνεις καλύτερα όταν έχεις κόρες και βλέπεις ότι από πολύ νωρίς είναι πιο μπροστά από τα αγόρια. Και μετριόφρων και καλός μπαμπάς και τα πάντα. 

3) Δεν μπορώ να σας πω πόσες φορές με σταματούν και με ρωτάνε «είσαι ο Ryan;». Μετά με βγάζουν φωτογραφία και συνειδητοποιούν ότι τελικά δεν είμαι ο Ryan Reynolds. Σχεδόν διακρίνουμε το παράπονο στα λόγια του και θέλουμε ακόμα περισσότερο να τον αγκαλιάσουμε.

4) Οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται πια να είναι sexy οι άντρες, εκείνοι όμως ναι. Όλοι αυτοί έχουν να κάνει τον εαυτό τους σεξουαλικό αντικείμενο, σαν μαριονέτα. Τώρα να τα λέει αυτά ο συγκεκριμένος... Έχει και μια δικλείδα ασαλείας θα λέγαμε. Αλλά ισχύει. 

5) Το να μπορώ να φάω ένα τεράστιο γεύμα και μετά η κοπέλα να μου τρίβει την κοιλιά, είναι ό,τι πιο ρομαντικό μπορώ να σκεφτώ. Με τον Ryan στην εικόνα, ναι, είναι ό,τι πιο ρομαντικό μπορούμε να σκεφτούμε κι εμείς. 

Και μην ξεχνάτε:

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια το μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.