CELEBRITIES

Οι πρώτες φωτογραφίες από το sequel του Love Actually


18 Φεβρουαρίου 2017

cover53010.jpg

Στις φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι στιγμής να κυκλοφορούν στο Twitter, τις οποίες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η σεναριογράφος Emma Freud, βλέπουμε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά ντουέτα της ταινίας, τον Thomas Brodie-Sangster και τον LIam Neeson, οι οποιοι υποδύοντας τον μικρό Sam και τον πατριό του, αντίστοιχα.

Σχεδόν 13 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας, ο 64χρονος πια Liam Neeson και ο 26 ετών κινηματογραφικός του γιος φαίνονται να κάθονται στο ίδιο ακριβώς σημείο όπου γυρίστηκε μία από τις κοινές τους σκηνές το 2004, με όλους τους fans φυσικά να έχουν ενθουσιαστεί.

 

Αυτό που μας κάνει μεγαλύτερη εντύπωση βέβαια δεν είναι πόσο μεγάλωσε ο μικρός αλλά πόσο καλά διατηρείται ο αγαπημένος μας Liam Neeson - αυτός ο άνθρωπος είναι σαν το παλιό καλό κρασί όσο περνάνε τα χρόνια. Όσο για το υπόλοιπο καστ, σχεδόν όλοι έχουν συμφωνήσει για το συγκεκριμένο reunion, με τη λίστα να περιλαμβάνει ονόματα όπως οι Colin Firth, Hugh Grant, Rowan Atkinson, Keira Knightley, Andrew Lincoln και πολλά άλλα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.