CELEBRITIES

Τι συμβαίνει με την οικογένεια Presley και τις κατηγορίες για παιδική κακοποίηση


Αφροδίτη Σακκά

20 Φεβρουαρίου 2017

abaca-73215-25.jpg

Οι αρχές επιβεβαίωσαν πως εκτέλεσαν ένα ένταλμα αναζήτησης “σε μία κατοικία στο Beverly Hills που οδήγησε στην κατάσχεση πολλών ειδών”.

Η δήλωση από το αστυνομικό τμήμα του Beverly Hills σε πολλαπλές ειδησεογραφικές πηγές ήρθε μετά τις καταγγελίες για κακοποίηση και παραμέληση ανηλίκων από τη Lisa Marie Presley, στην κατάθεση διαζυγίου εναντίον του εν διαστάσει συζύγου της, Michael Lockwood.

Σε δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Presley ισχυρίζεται πως οι δίδυμες κόρες του ζευγαριού, ηλικίας 8 ετών, πάρθηκαν από την επιμέλειά τους και πως ο Lockwood βρίσκεται υπό ποινικές έρευνες που αφορούν εκατοντάδες ακατάλληλες φωτογραφίες ανηλίκων που κατάσχεσαν οι αρχές από τις ηλεκτρονικές συσκευές του. Η Presley, κόρη του Elvis Presley, αναφέρει στα έγγραφα του δικαστηρίου πως οι ισχυρισμοί αυτοί την άφησαν “σοκαρισμένη και τρομοκρατημένη και με τάση προς εμετό”.

H κατάθεση από τους δικηγόρους της Presley δεν αναφέρει τον λόγο που οι δύο γονείς έχασαν την επιμέλεια των παιδιών.

Η οικογένεια Presley είχε επισκεφθεί το Beverly Hill, όταν έγιναν οι καταγγελίες για κακοποίηση τον Ιούνιο του 2016, σύμφωνα με την αστυνομία. Η δήλωση δεν διευκρινίζει σε ποιον συγκεκριμένα έγιναν οι κατηγορίες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.