CELEBRITIES

Οι 5 πιο άβολες στιγμές των Oscars


21 Φεβρουαρίου 2017

Οι 5 πιο άβολες στιγμές των Oscars

Το φιλί της Angelina Jolie και του αδερφού της

Μπορεί πλέον η Angelina Jolie να ανήκει στους a listers του Hollywood και τα tabloids να ασχολούνται με το διαζύγιό της ή με κάποια νέα της ταινία, το 2000 όμως είχε κάνει τους πάντες να μιλάνε για εκείνη εξαιτίας του (κάπως ερωτικού) φιλιού με τον αδερφό της, James Haven στο κόκκινο χαλί των Oscars. 

Η τούμπα της Jennifer Lawrence 

H Jennifer Lawrence μπορεί να είναι μία σταρ, αλλά πάνω απ' όλα είναι ένα άνθρωπος. Και μάλιστα φυσιολογικός, που δεν μπορεί να περπατήσει φορώντας ένα βαρύ και μακρύ φόρεμα και όπως και εμείς παραπατάει στα σκαλιά - κυρίως όταν είναι αναστατωμένη. Δεν είναι και λίγο να κερδίζεις Όσκαρ, άλλωστε. Απολαυστική Jennifer στα 85α βραβεία, θα σε θυμόμαστε για πάντα. 

Οι James Franco και Anna Hathaway παρουσιαστές το 2011

Προκειμένου να τραβήξουν το ενδιαφέρον του νεανικού κοινού, ο James Franco και η Anne Hathaway ένωσαν τις δυνάμεις τους και το "χιούμορ" τους για την 83η τελετή των Oscars. Αν και η αλήθεια είναι πως εμείς το διασκεδάσαμε, παρόλα αυτά η παρουσιά του Franco δεν δέχθηκε και τα καλύτερα σχόλια. Πολλοί μάλιστα έκαναν λόγο, πως ο James είχε καπνίσει δυο-τρια πονηρά τσιγάρα παραπάνω. Ο ίδιος βέβαια σε συνέντευξή του αργότερα στον David Letterman δήλωσε πως η συμπαρουσιάστριά του είχε τόση ενέργεια που ακόμα και ο διάβολος της Τανζανάς θα έδειχνε stoned δίπλα της. 

Το παράξενο reunion του 2009

Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt έχουν χωρίσει επίσημα πλέον το 2005 και τα 81α βραβεία Oscars στάθηκαν η αφορμή για να ειδωθούν οι δύο πρώην. Μονάχα που μαζί με τον Pitt ήταν και η Angelina. Στην εν λόγω τελετή η Aniston παρουσιάζε βραβείο και ακριβώς μπροστά της καθόταν το νέο ζευγάρι. Αρκετά άβολο δεν μπορείτε να πείτε. 

Το φιλί του Adrien Brody στην Halle Berry

Ήταν να μην πάρει Όσκαρ ο Adrien Brody για την ερμηνεία του "Ο Πιανίστας". Από τη χαρά του φίλησε τον άνθρωπο που του είπε τα ευχάριστα νέα. Αυτός ο άνθρωπος ήταν η Halle Berry. Και το φιλί ήταν στο στόμα. Γιατί όχι. 

 

Και μην ξεχνάτε:

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια το μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.