CELEBRITIES

Το μενού των Oscars θα είναι καλύτερο κι από τα ίδια τα βραβεία


MMEINTANI

23 Φεβρουαρίου 2017

16585703-1318999961479024-3357958508942196736-n-1.jpg

Μετά την αποκάλυψη των πανάκριβων δώρων που πρόκειται να λάβει ο κάθε υποψήφιος, ασχέτως αν κερδίσει ή όχι, τώρα ανακοινώθηκε και το επίσημο μενού της βραδιάς και ειλικρινά μας έχει κάνει να ζηλεύουμε απίστευτα.

Τι θα έχουν μέσα τα goodie bags των Oscars αξίας $260,000;

Αν νομίζατε δηλαδή ότι οι πίτσες που είχε παραγγείλει για τους παρευρισκόμενους η Ellen DeGeneres, όταν παρουσίασε τα βραβεία το 2014, φέτος θα εντυπωσιαστείτε ακόμα περισσότερο.

 

Μερικές λοιπόν από τις 50 επιλογές για αυτά που πρόκειται να καταναλώσουν οι stars στο after-party είναι κάποια πιάτα όπως καπνιστός σολωμός σερβιρισμένος πάνω σε κράκερς στο σχήμα του χρυσού αγαλματιδίου, αστακός, tacos αλλά και πολλά χορτοφαγικά πιάτα για τους vegans και vegetarians καλεσμένους. Θα υπάρχουν μακαρόνια σβησμένα με χυμό καρότου, sushi όλων των ειδών και πολλές πολλές σαλάτες.

 

Φυσικά αυτό που μας κάνει να σκάμε από τη ζήλια δεν είναι άλλο από το μενού με τα επιδόρπια, με σοκολατένια lava cakes, red velvet βάφλες, σπιτικά pretzels καθώς και sorbet παγωτό σε κάθε γεύση. Το αποκορύφωμα θα είναι ένας μπουφές αφιερωμένος στη σοκολάτα. Θα υπάρχουν cake pops στο σχήμα των Oscars με γεύση caramel cappuccino, σοκολατένιες καραμέλες και… ποπ κορν πασπαλισμένα με χρυσή τρούφα – φανταζόμαστε από τώρα πόσα Instagram posts θα δούμε με τα συγκεκριμένα. 

Και μην ξεχνάτε:

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια το μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.