CELEBRITIES

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ακαδημία έκανε λάθος με τον φάκελο. Συνέβη ξανά το 1964


Αφροδίτη Σακκά

28 Φεβρουαρίου 2017

oscars.JPG

Το 1964, ο Sammy Davis Jr. Που παρουσίαζε το Oscar για το Best Music Score στα 36α Academy Awards, είχε επίσης πάρει το λάθος φάκελο. Αντί, λοιπόν, να ανακοινώσει πως το Oscar πήγαινε στον Andre Previn για το Irma La Douce, ο Davis Jr. είπε πως ήταν για τον John Addison για το Tom Jones.

Ωστόσο, επειδή οι υποψηφιότητες για το βραβείο ήταν τα Irma La DouceBye Bye Birdie, A New Kind of LoveSundays and Cybele and The Sword in the Stone –και καθόλου το Tom Jones- το λάθος διορθώθηκε γρήγορα.

“Α, είμαι.. μου έδωσαν τον λάθος φάκελο,” είπε ο Davis Jr. στο κοινό όταν συνειδητοποίησε το λάθος. “Περιμένετε μέχρι να το μάθει αυτό η NAACP (Εθνική Ένωση για την Πρόοδο των Έγχρωμων Ατόμων),” αστειεύθηκε. Όταν πήρε τον σωστό φάκελο, ο Davis Jr. φόρεσε ένα ζευγάρι γυαλιά πρεσβυωπίας. “Δεν θα κάνω λάθος αυτή τη φορά,” είπε.

 

Και μην ξεχνάτε:

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια το μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.