CELEBRITIES

H Brie Larson, όπως και πολλοί άλλοι, δεν φάνηκε να ενθουσιάζεται με τη νίκη του Casey Affleck


Αφροδίτη Σακκά

28 Φεβρουαρίου 2017

abaca-583872-105.jpg

H ηθοποιός, για να μπορέσει να μπει στον ρόλο, απομονώθηκε για έναν μήνα και πέρασε πολύ χρόνο με ψυχολόγους για να μπορέσει να καταλάβει το τραύμα της Ma, ως χαρακτήρα.

Κατά την διάρκεια των φετινών Oscars, η Larson ανέβηκε ξανά στην σκηνή για να ανακοινώσει το βραβείο Best Actor. O νικητής ήταν ο Casey Affleck, για την ερμηνεία του στο ‘Manchester By The Sea’. Μόνο που ο Affleck έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση και όχι μία φορά –οι κατηγορίες προήλθαν από τις μηνύσεις που κατέθεσαν δύο γυναίκες που εργάστηκαν μαζί του για την ταινία I’m Still Here, το 2010. Ο Affleck έκανε διακανονισμούς και για τις δύο περιπτώσεις εκτός δικαστηρίου.

Δυστυχώς, αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η Larson αναγκάστηκε να δώσει βραβείο στον Affleck –η πρώτη φορά ήταν στα Golden Globes, τον Ιανουάριο.

Την Κυριακή το βράδυ, δισεκατομμύρια άνθρωποι είδαμε στην σκηνή μία γυναίκα η οποία έκανε μία εξαιρετική προσπάθεια να καταλάβει την εμπειρία της σεξουαλικής κακοποίησης, να βραβεύει έναν άντρα που προσπάθησε όσο μπορούσε να αρνηθεί και ‘σβήσει’ από πάνω του τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το μόνο που μπόρεσε να κάνει η Larson ήταν να τον πάρει μία γρήγορη αγκαλιά, όπως προβλέπουν οι τύποι και να μην τον χειροκροτήσει όταν έβγαλε τον λόγο του.

Μπορεί η στάση της Larson, η έκφραση της ή το γεγονός πως δεν τον χειροκρότησε, να αποτελούν υλικό για διάφορα gifs, memes και tweets, αλλά η συγκεκριμένη στιγμή δεν παύει να αντιπροσωπεύει το γεγονός πως το Hollywood διαλέγει να μην παίρνει υπόψην του θέματα σεξουαλικής κακοποίησης και αποδεικνύει πως ένας άντρας, λευκός και διάσημος, μπορεί να ξεφύγει με το οτιδήποτε.

 

Και μην ξεχνάτε:

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια το μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.