CELEBRITIES

O Casey Affleck απαντάει στις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης


Αφροδίτη Σακκά

1 Μαρτίου 2017

20170227-zaa-a123-069.jpg

“Mπορούμε να τσεκάρουμε ξανά το Best Actor,” έγραψε ο B.J. Novak κατά τη διάρκεια του show. H Constance Wu συμπλήρωσε: “Aγόρια! Εξαγοράστε την υπεκφυγή σας με διακανονισμούς εκτός δικαστηρίου! Απλά γίνετε ηθοποιοί, αυτό μετράει μόνο! Γιατί η τέχνη δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους, σωστά;”

Σε μία συνέντευξη με το Boston Globe την Τρίτη, ο Affleck αποφάσισε να απαντήσει περί των κατηγοριών.

“Πιστεύω πως κάθε είδους κακομεταχείριση οποιουδήποτε για οποιονδήποτε λόγο είναι απαράδεκτη και αποτρόπαιη, και όλοι αξίζουν να αντιμετωπίζονται με σεβασμό στον χώρο εργασίας και οπουδήποτε αλλού,” είπε. “Δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω γι’ αυτό. Απλά να ζήσω τη ζωή μου όπως ξέρω να την ζω και να μιλήσω για το ποιες είναι οι αξίες μου και πώς προσπαθώ να τις τηρώ πάντα.”

Ωστόσο, δύο γυναίκες που εργάστηκαν μαζί του σε γυρίσματα ταινίας έχουν καταθέσει μηνύσεις κατά του Affleck, με σοβαρές κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης, τις οποίες ο ηθοποιός προτίμησε να ‘διακανονίσει’ εκτός δικαστηρίου. Φυσικά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.