CELEBRITIES

H Emma Watson αποκαλύπτει τον λόγο που απέρριψε τον ρόλο στο La La Land


13 Μαρτίου 2017

abaca-584402-056.jpg

Φυσικά, τα δημοσιεύματα αυτά ήταν τόσο σοκαριστικά, επειδή ήταν και απίστευτα. Όπως και αποδείχτηκε, αφού πρόσφατα η Emma Watson μίλησε δημόσια, αποκαλύπτοντας πως στην πραγματικότητα εκείνη απέρριψε τον ρόλο και πως δεν είναι κάποια που δεν συνεργάζεται καλά.

“Είναι ένα από αυτά τα εκνευριστικά πράγματα, όταν τα ονόματα συνδέονται με projects από πολύ νωρίς με σκοπό να χτιστεί μια ανυπομονησία ή ένας ενθουσιασμός, για κάτι που έρχεται πριν συμφωνηθεί κάτι πραγματικά ή κλείσει εντελώς μια συμφωνία,” είπε η Watson αναφερόμενη στο La La Land για το οποίο η πρόταση ήρθε αφού είχε υπογράψει συμβόλαιο για την ταινία Beauty and The Beast.

“Δεν ήταν μια ταινία στην οποία απλά θα έπαιζα,” εξήγησε. “Ήξερα πως έπρεπε να εκπαιδευτώ στην ιππασία, ήξερα πως είχα χορό, ήξερα πως είχα τρεις μήνες τραγουδιού μπροστά μου και ήξερα πως έπρεπε να είμαι στο Λονδίνο για να το κάνω αυτό.”

“Δεν ήταν μια ταινία στην οποία μπορούσα απλά να ‘πηδήξω μέσα’. Ήξερα πως έπρεπε να κάνω τη δουλειά, και έπρεπε να είμαι εκεί που έπρεπε να είμαι. Οπότε, ξέρετε, όσον αφορά το πρόγραμμα, απλά δεν δούλεψε.”

Φυσικά και η Emma δεν είναι diva, λοιπόν. Απλά δεν μπορεί να παίξει σε δύο τεράστιες παραγωγές την ίδια στιγμή. Αρκετά κατανοητό.

Δείτε την Emma Watson με τα πιο υπέροχα looks του Beauty and The Beast.

[gallery-713083]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.