CELEBRITIES

O Ryan Gosling εξηγεί επιτέλους γιατί άρχισε να γελάει όταν έγινε το λάθος στα Oscars


Αφροδίτη Σακκά

24 Μαρτίου 2017

ryangosling.jpg

Σε μία συνέντευξη με το Entertainment Tonight αυτή την εβδομάδα, ο Ryan Gosling εξήγησε γιατί έβαλε τα γέλια όταν αποκαλύφθηκε πως το Moonlight είχε νικήσει το La La Land για το βραβείο Best Picture, και δεν είχε καθόλου να κάνει με τον παραλογισμό της κατάστασης.

“Aυτό που συνέβαινε πραγματικά όσο παρακολουθούσα, ήταν σουρεάλ έτσι κι αλλιώς, έβλεπα τους ανθρώπους στο κοινό να έχουν αυτήν την πανικοβλημένη αντίδραση, και άνθρωποι ερχόντουσαν με μικρόφωνα και ακουστικά και νόμιζα πως κάποιος είχε πάθει κάτι,” είπε ο ηθοποιός αναφερόμενος στη θέα που είχε απ’ τη σκηνή. “Πίστεψα πως ήταν κάποια ιατρική κατάσταση, και σκεφτόμουν το χειρότερο σενάριο.”

“Και μετά άκουσα ‘A! Kέρδισε το Moonlight’ και ανακουφίστηκα τόσο πολύ που άρχισα να γελάω,” είπε. “Αλλά, ειλικρινά, ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που κέρδισε το Moonlight, ξέρω τον σκηνοθέτη.. Έχω δουλέψει μαζί του. Είναι μία τόσο πρωτοποριακή ταινία, αξίζει εκατομμύρια δολάρια, και ένα εξαιρετικό επίτευγμα, και είμαι τόσο χαρούμενος για εκείνους που αυτό αναγνωρίστηκε.”

Gallery: Δείτε ακόμη μερικές από τις πιο στιλάτες στιγμές του Ryan Gosling

[gallery-106004]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.