CELEBRITIES

H Gwyneth Paltrow επιστρέφει με συμβουλές για anal sex


27 Μαρτίου 2017

gwynethpaltrow.jpg

To site ξεκίνησε ως newsletter το οποίο έστελνε η ίδια η Gwyneth Paltrow και πλέον έχει καταλήξει να περιλαμβάνει ρούχα αξίας 800 δολαρίων και πακέτα βιταμινών στα 90 δολάρια. Φιλοσοφία του site είναι "Η κάθε επιλογή μετράει".

Για αυτό τον μήνα, λοιπόν, η επιλογή είναι το πρωκτικό σεξ. Ναι, το site της Paltrow θέλει να σας διδάξει τις λεπτομέρειες για το πρωκτικό σεξ, με αφορμή το ετήσιο τεύχος του, Sex Issue, με τίτλο: "Reality Check: Anal Sex".

Ποιες είναι οι συμβουλές της ομάδας της Gwyneth; Παρακάτω, μερικά από τα highlights μετά από ένα Q&A με τον Paul Joannides, ψυχολόγο.

-Οι άνθρωποι έκαναν πρωκτικό σεξ πριν το Netflix. Ο χρόνος τρέχει!

-Σε πολλούς αρέσει το πρωκτικό σεξ. Για παράδειγμα, 30-40% των ανθρώπων, όπως αναφέρει το National Health Statistic Report του CDC.

-H ιστορία λέει πως οι σεξουαλικοί παρτενέρ πρέπει να κάνουν μόνο ό,τι τους κάνει να νιώθουν άνετα και να δώσουν στους εαυτούς τους λίγο χρόνο να προετοιμαστούν πριν τη μεγάλη βραδιά.

-Μην το κάνετε μεθυσμένοι ή υπό την επήρεια ουσιών.

-Και φυσικά, "όσον αφορά το πρωκτικό σεξ, ότι είναι καλό για τον έναν θα πρέπει να είναι καλό και για τον άλλον".

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.