CELEBRITIES

Η ιστορία σεξ που έφερε σε άβολη θέση την Cara Delevingne


Αφροδίτη Σακκά

29 Μαρτίου 2017

caradelevingne.jpg

Όλο αυτό ξεκίνησε αρκετά αθώα, όταν ο Νorton ζήτησε από τη Delevingne να του πει ξανά μία αστεία ιστορία για σεξ στο αεροπλάνο. Η κατάσταση έγινε εξαιρετικά άβολη σε δευτερόλεπτα.

"Οπότε, έκανες σεξ σε αεροπλάνο και κάποιος σε παρακολουθούσε," είπε ο Norton. "Δεν ξέρω καν πώς να ξεκινήσω να λέω αυτή την ιστορία," είπε η Delevingne, σημειώνοντας πως ο μπαμπάς της ήταν στο κοινό.

Δύο γυναίκες από το πάνελ προσπάθησαν αμέσως να 'σώσουν΄ την Delevingne, πράγμα που κάπως δούλεψε. Τα πράγματα επέστρεψαν σε κανονική τροχιά, όταν ο Norton μετά από λίγο ζήτησε στη Delevingne να ισορροπήσει ένα μπουκάλι νερό στο κεφάλι της.

Ο Norton προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά του, η οποία είναι να κάνει τους καλεσμένους του να λένε αστείες ιστορίες και περίεργα γεγονότα που τους έχουν συμβεί, έτσι ώστε να υπάρχει αλληλοεπίδραση με το κοινό. Η Delevingne είχε μία τέτοια ιστορία και του την είπε backstage. Tώρα, είτε εκείνος δεν ήξερε πως δεν θέλει να την πει δημόσια, είτε ήθελε να την κάνει να την πει επειδή ντρεπόταν. Πολλοί παρουσιαστές το κάνουν.

Αλλά. Καμία νεαρή γυναίκα δεν θα έπρεπε να πιέζεται να πει μία σεξουαλική ιστορία μπροστά σε κοινό και πόσο μάλλον όταν σε αυτό το κοινό βρίσκεται και ο μπαμπάς της. Τέτοιου είδους πίεση συμβαίνει συχνά στον κόσμο των celebrities και περνάει απαρατήρητη, αφού πλέον μοιάζει κάτι φυσιολογικό.

Ελπίζουμε όλο αυτό να είναι μία παρεξήγηση και ο Norton να νόμιζε πως η ντροπή που έδειξε η Delevingne στην αρχή ήταν κομμάτι της "ηθοποιίας" πριν αρχίσει να λέει την ιστορία και να απολογήθηκε μετά την εκπομπή.

 

Gallery: Δείτε ακόμη μία από τις πιο κομψές εμφανίσεις της Cara Delevingne

[gallery-715732] 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.