CELEBRITIES

Μοντέλο που έχασε το πόδι της σε βομβιστική επίθεση περπατάει στο Vancouver Fashion Week


Αφροδίτη Σακκά

31 Μαρτίου 2017

adriannehaslet.jpg

H Ηampton συνεργάστηκε με το Be Body Aware -μη κερδοσκοπικό οργανισμό- για να σιγουρέψει πως η παρουσίαση θα περιλάμβανε ένα group διαφορετικών μοντέλων, με διαφορετικούς τύπους σώματα και μεγέθη. Και τα ηρωϊκά επιτεύγματα της Haslet ήταν το κερασάκι στην τούρτα για την Hampton. "Έχοντάς την ως μέρος της αγέλης μου και δίνοντάς της μία ακόμη ευκαιρία να πει την ιστορία της μέσα από τα σχέδιά μου είναι μία έμπνευση και μία καταπληκτική εμπειρία," είπε η Hampton σύμφωνα με το Yahoo.

H Ηaslet ήταν η τρίτη καλύτερη χορεύτρια ballroom όταν τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της βομβιστικής επίθεσης στο Boston Marathon. "Δεν είδα πουθενά γυναίκες με ειδικές ανάγκες να αποτελούν πρότυπα, να είναι χορεύτριες, πόσο μάλλον sexy," έγραψε η Haslet κάτω από ένα Instagram post. "Αποφάσισα εκείνη τη στιγμή πως θα χορέψω ξανά. Θα δείξω πως μπορώ να σταθώ για εκείνους που δεν μπορούν να σταθούν."

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.