CELEBRITIES

H Kim Kardashian σκέφτεται να κάνει εγχείρηση με σκοπό να γεννήσει τρίτο παιδί


Αφροδίτη Σακκά

1 Απριλίου 2017

kimkardashian.jpg

"Πρέπει να κάνω εγχείρηση στη μήτρα για να επιδορθώσω αυτή την τρύπα," εξηγεί σε μία σκηνή του πιο πρόσφατου επεισοδίου του Keeping Up With The Kardashians. "Οπότε, πρέπει να το καθαρίσουν και μετά υπάρχει ουλώδης ιστός. Επίσης, θα είναι ριψοκίνδυνη εγκυμοσύνη -απλά θα μπορέσω να μείνω έγκυος."

"Το να κάνω περισσότερα παιδιά θα είναι σίγουρα ένας δύσκολος αγώνας," συνέχισε. "Έχω περάσει τόσα πολλά με πολύ κακούς τοκετούς που οι γιατροί πιστεύουν πως δεν είναι ασφαλές να μείνω ξανά έγκυος με φυσικό τρόπο. Αυτή η εγχείρηση είναι πραγματικά το τελευταίο πράγμα που μπορώ να δοκιμάσω. Θέλω τα παιδιά μου να έχουν αδέρφια και θέλω να ξέρω πως έκανα τα πάντα για να το πετύχω."

Πριν γεννήσει το δεύτερό της παιδί, Saint, η Κardashian είχε πει στο περιοδικό C πόσο επικίνδυνο θα ήταν για εκείνη να γεννήσει με την πάθηση που έχει. "Αν ο πλακούντας μεγαλώσει λίγο πιο βαθιά απ' ότι την τελευταία φορά, τότε είναι προετοιμασμένοι να αφαιρέσουν την μήτρα μου, πράγμα που είναι λίγο τρομακτικό για εμένα," είχε πει τότε. "Νομίζω πως θα το δούμε πως πάει μέρα με τη μέρα, να δούμε πόσο δυσβάσταχτο είναι, και να δούμε πώς θα πάει ο τοκετός."

 

Gallery: Δείτε ακόμη το παιδικό φωτογραφικό album της Kim Kardashian

[gallery-208019]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.