CELEBRITIES

Τόσα χρήματα βγάζει η Kris Jenner από τα παιδιά της


Αφροδίτη Σακκά

3 Απριλίου 2017

krisjenner.jpg

Επίσης, η Jenner πρόκειται να βγάλει ακόμα περισσότερα χρήματα από τα διάσημα παιδιά της αφού πρόκειται να σχεδιάσει cartoons της οικογένειας Kardashian/Jenner. H μητέρα και manager (ή momager όπως την αποκαλούν πολλοί) σχεδιάζει να επεκταθεί ακόμα περισσότερο στη βιομηχανία της τηλεόρασης με την παραγωγή μιας animated σειράς.

Το Refinery29 επιβεβαιώνει πως η Jenner έχει ήδη μιλήσει με την εταιρεία του Harvey Weinstein για την ιδέα της περί ενός cartoon για ενήλικες. Το show, όπως αναφέρεται, θα περιλαμβάνει ολόκληρη την οικογένεια Kardashian/Jenner, εκτός από τον πρώην άντρα της Kris, Caitlyn Jenner.

Η Kris Jenner έχει κερδίσει πολλά χρήματα ανά τα χρόνια, χάρη σε διάφορα projects και business deals μέσω της συνεργασίας της με τα παιδιά της. Σύμφωνα με το Earn The Necklace, η Jenner πήρε τα περισσότερα χρήματα για τα Khloe & Lamar, στα 17.7 εκ., 13.5 εκ. για το Kourtney & Kim Take New York, 10.1 εκ. για το The Talk, 8.8 εκ. για το Kourtney & Kim Take Miami και 7.8 εκ. για το Keeping Up With The Kardashians.

H Jenner έχει βοηθήσει όλες τις επιχειρηματικές ιδέες των παιδιών της, συμπεριλαμβανομένων των Kylie Cosmetics Lip Kits της Kylie Jenner, τα Kimojis της Kim Kardashian και τη σειρά με τζιν της Khloe Kardashian, Good American.

 

 

Gallery: Δείτε ακόμη μερικά από τα πιο κλασσικά looks της Kris Jenner

[gallery-716393]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.