CELEBRITIES

H αδερφή της Meghan Markle απειλεί να την "διασύρει" στο νέο της βιβλίο


Αφροδίτη Σακκά

3 Απριλίου 2017

meghanmarkle1.jpg

Σύμφωνα με τη Mail Online, η αποξενωμένη ετεροθαλής αδερφή της 35χρονης ηθοποιού, απ' ότι φαίνεται γράφει ένα βιβλίο που θα αποκαλύπτει πώς ήταν να μεγαλώνει με την Markle ως παιδί.

Όπως αναφέρεται, η συγγενής της Markle, Samantha Grant, θα εκδώσει το βιβλίο με τίτλο 'The Diary of Princess Pushy's Sister' στο οποίο θα μιλάει για την παιδική της ηλικία σε μία διαφυλετική οικογένεια με τη Meghan -κάτι για το οποίο έχει γράψει η ίδια η Meghan σε ένα essay για το Elle με τίτλο "I'm More Than An 'Other'".

H 51χρονη μητέρα τριών παιδιών, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα δηλώνει πως η Markle πάντα ήθελε να γίνει πριγκίπισσα και πως είναι "ναρκισσιστική και εγωίστρια", άδραξε την ευκαιρία να ζητήσει και για τις φιλανθρωπικές ενέργειες της αδερφής της -με το πιο πρόσφατο το ταξίδι της στην Ινδία με σκοπό να βοηθήσει γυναίκες που ζουν στη φτώχεια και να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ανάγκη για βελτίωση των εγκαταστάσεων εκπαίδευσης και υγιεινής για τις νέες γυναίκες στα σχολεία.

 

H Grant αναφέρει, επίσης, πως η Markle την απέρριψε το 2008 όταν εκείνη ανέπτυξε σκλήρυνση κατά πλάκας. Ωστόσο, η μητέρα της Samantha, Roslyn, υπερασπίστηκε τη Megan, λέγοντας στη The Sun: "Ο,τι έχει πει για εκείνη [τη Meghan] είναι ένα ψέμα."

Tα νέα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας λίγες μέρες αφού το Vanity Fair παρουσίασε το τελευταίο του τεύχος, στο οποίο η Meghan ποζάρει δίπλα σε ανθρώπους όπως Emma Watson και τον πρόεδρο του Καναδά, Justin Trudeau, με αφορμή τον εορτασμό της υπέροχης δουλειάς που κάνουν άντρες και γυναίκες στον κόσμο για να υποστηρίξουν την ισότητα των φύλων.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.