CELEBRITIES

Όλα όσα ξέρουμε για το γάμο της Pippa Middleton


Αφροδίτη Σακκά

6 Απριλίου 2017

pippamiddleton92966.jpg

Διαβάστε εδώ: H Pippa Middleton αρραβωνιάστηκε

Η ημερομηνία

Η Pippa και ο James θα παντρευτούν το Σάββατο, 20 Μαίου, 2017.

Το μέρος

Το ζευγάρι θα αντάλλαξει όρκους στο St. Mark's Englefield στο Berkshire του Ηνωμένου Βασιλείου. Μετά την τελετή, οι καλεσμένοι θα μεταφερθούν στο σπίτι των Carole και Michael Middleton στο Bucklebury για το γαμήλιο τραπέζι.

Το φόρεμα

Οι λεπτομέρειες για το φόρεμα της Pippa είναι απόλυτα κρυφές, αλλά ο σχεδιαστής Giles Deacon εθεάθη να κρατάει σακούλες για ρούχα επιστρέφοντας στο σπίτι του, ξεκινώντας φήμες πως θα σχεδιάσει το νυφικό.

Το pre-party

Toν Μάρτιο, η Pippa πήγε ταξίδι με την αδερφή της στο Maribel της Γαλλίας, ως κομμάτι του 'bachelorette party' της. Οι δύο τους έμειναν σε ένα πανάκριβο chalet με προσωπικό chef και βοηθούς, που σιγούρευαν πως θα έχουν την τέλεια εμπειρία, όπως αναφέρεται στη The Sun.

H (βασιλική) γαμήλια τελετή

Ενώ η Kate Middleton έχει αποφασίσει να μην είναι επίσημο μέλος στο γαμήλιο party της αδερφής της (δεν θέλει να κλέψει την προσοχή από την Pippa), θα παρευρεθεί με τον πρίγκιπα William και ενδεχομένως να διαβάσει κάτι και στην τελετή. Τα παιδιά της, πρίγκιπας George και πριγκίπισσα Charlotte, θα συμμετέχουν επίσης: η Charlotte πρόκειται να είναι ένα από τα κορίτσια με τα λουλούδια, και ο μικρός George θα είναι page boy. Στους παραδοσιακούς Βρετανικούς γάμους, το page boy συνήθως κρατάει την ουρά του νυφικού ή φέρνει τις βέρες στην Αγία Τράπεζα.

Ο αδερφός της Pippa και της Kate πιθανότατα θα έχει τον ρόλο του συνοδού, ενώ ο μικρότερος αδερφός του James, Spencer, που πρωταγωνήστησε στο Βρετανικό reality show, Made in Chelsea, πρόκειται να είναι ο κουμπάρος. 

Ανυπομονούμε τόσο πολύ!

 

Gallery: Δείτε ακόμη μερικά από τα καλύτερα looks της Pippa Middleton

[gallery-436056]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.