CELEBRITIES

To πιο αλλόκοτο πράγμα που δεν είχατε προσέξει στην Ivanka Trump


Αφροδίτη Σακκά

11 Απριλίου 2017

ivankatrump4.jpg

Διαβάστε εδώ: H Scarlett Johansson αποκάλυψε τι μοιράζεται με την Ivanka Trump

Είναι εύκολο να περάσει απαρατήρητο, αλλά τα μάτια της Trump αλλάζουν χρώμα και όχι με τρόπο που έχει να κάνει με το φως ή με τα φωτογραφικά φλας. Σε διάφορες εμφανίσεις, η Trump έχει αλλάξει τo φυσικό καστανό των ματιών της με φακούς στο χρώμα του φουντουκί ή του πράσινου. Οι χρωματιστοί φακοί, φαίνεται να χρησιμοποιούνται σε σημαντικά πολιτικά events -σε αυτά που θα πρέπει να μιλήσει με πολιτικούς ηγέτες ή όταν θα πρέπει να πείσει έναν δημοσιογράφο σε συνέντευξη- αντί, για παράδειγμα, σε συναντήσεις με fans ή συμμάχους.

Η Ivanka κράτησε το φυσικό της χρώμα όταν συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Καναδά, Justin Trudeau, το Φεβρουάριο, αλλά στη συνέντευξή της με την Gayle King στο CBS This Morning, την προηγούμενη εβδομάδα, εμφανίστηκε με αδιαμφησβήτητα πράσινα μάτια.

Αν πάρουμε υπόψιν μας πως η Ιvanka Trump είναι μία από τις πιο δημόσιες παρουσίες στον κόσμο αυτή τη στιγμή, είναι λίγο ασυνήθιστο να βλέπουμε κάποια στη θέση της, ιδιαίτερα στην πολιτική, να αλλάζει το χρώμα των ματιών της ανάλογα με το περιβάλλον.

Βέβαια, είναι μία από τις πιο κοντινές συμβούλους του Donald Trump -το χρώμα των ματιών της είναι η τελευταία ανησυχία που έχει, πιθανότατα.

Gallery: Δείτε παρακάτω όλες τις αλλαγές στο χρώμα των ματιών της Ivanka Trump

[gallery-716602]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.