CELEBRITIES

Ο Ashton Kutcher μιλάει για τη Demi Moore και τις φήμες για απιστία


Αφροδίτη Σακκά

11 Απριλίου 2017

ashtonkutcher.jpg

Διαβάστε εδώ: Θρήνος, χαμόγελα ή μυστικότητα; Η τέχνη του χωρισμού στην εποχή των social media

"Eίμαι, επίσης, μάλλον το πρώτο άτομο που παίρνει αυτό το βραβείο και το όνομά του έχει υπάρξει παντού σε όλα τα περιοδικά με gossip ως μοιχός, πριν από πέντε χρόνια," είπε ο Kutcher, σύμφωνα με το People.

"Ο χαρακτήρας έρχεται όταν αυτά τα περιοδικά σε ξεσκίζουν για κάτι για κάτι που έκανες ή δεν έκανες και πρέπεις να βγεις και να κάνεις performance την επόμενη μέρα -ενώ όλοι σε κοιτάνε σαν να είσαι μοιχός."

Ο Kutcher και η Moore χώρισαν το 2011, πριν πάρουν οριστικό διαζύγιο το 2013, ωστόσο οι φήμες για απιστία από τη μεριά του Kutcher κυνηγούσαν το ζευγάρι για τουλάχιστον ένα χρόνο πριν. Όταν η Moore ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Kutcher, έκανε μία επίσημη δήλωση που έμοιαζε σαν να εννοεί πως χώριζε μαζί του εξαιτίας της απιστίας του:

"Mε μεγάλη στενοχώρια και βαριά καρδιά, αποφάσισα να τερματίσω τον γάμο έξι χρόνων με τον Ashton," είπε η Moore στο Associated Press. "Ως γυναίκα, μητέρα και σύζυγος, υπάρχουν συγκεκριμένες αξίες και όρκους που κράτησα ιερούς, και με αυτό το πνεύμα έχω διαλέξει να πορευτώ μπροστά στη ζωή μου."

Βέβαια, υπήρχε λόγος που ο Kutcher αναφέρθηκε στο γεγονός του χωρισμού:

"Eίχα την τύχη να πάρω διαζύγιο γιατί ένιωσα το αντίκτυπο του και πόσο χαμός υπάρχει μέσα σε αυτό και πόση αγάπη υπάρχει μέσα σε αυτό και δεν είναι ούτε τακτοποιημένο ούτε καθαρό ούτε ακατάστατο. Και κατάλαβα επιτέλους ο διαζύγιο των γονιών μου με πολύ διαφορετικό τρόπο." 

 

Gallery: Δείτε ακόμη μερικά flashbacks του Ashton Kutcher και της Demi Moore

[gallery-247315]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.