CELEBRITIES

Πώς βοήθησε η Beyonce τη Gal Gadot στην οντισιόν της για τη Wonder Woman


Αφροδίτη Σακκά

13 Απριλίου 2017

galgadot.jpg

Διαβάστε εδώ: Η φωτογραφία γάμου της Beyonce και του Jay Z που δεν είχαμε ξαναδεί

Σε μία νέα συνέντευξη με το W, η Gadot εξήγησε γιατί η οντισιόν της για τον ρόλο της Wonder Woman ήταν ιδιαίτερα αγχωτική. "Όταν έκανα οντισιόν για το Batman vs Superman, δεν ήξερα πως ήταν για τη Wonder Woman," είπε η Gadot για το απόλυτα μυστικό casting call. "O Zack Snyder μου ζήτησε να κάνω ένα τεστ για την κάμερα. Αυτό ήταν βασανιστήριο. Είδαν έξι με επτά κορίτσια, και ήμασταν όλες σε διαφορετικά καμαρίνια και μας είπαν να μείνουμε εκεί μέχρι να μας καλέσουν."

Δεν αναρωτιόμαστε γιατί η Gadot ήταν τόσο αγχωμένη. "Πρώτον, το να περιμένω είναι ο εχθρός μου, και κόντευα να τρελαθώ," θυμάται η Gadot. Αλλά η ηθοποιός ηρέμησε τον εαυτό της ακούγοντας λίγη μουσική για έμπνευση. "Αποφάσισα να ακούσω Beyonce. Who runs the world? Girls! Άρχισα να χορεύω και να ξεχνάω το άγχος μου. Σ' ευχαριστώ Beyonce!"

Αν η Gadot δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα με τη Beyonce για να την ευχαριστήσει προσωπικά, πιστεύουμε πως οι δύο δυναμικές γυναίκες θα έπρεπε σίγουρα να συναντηθούν σύντομα.

 

Gallery: Δείτε ακόμη την εκπληκτική εμφάνιση της Beyonce στα φετινά Grammys

[gallery-716286] 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.