CELEBRITIES

Η αποκάλυψη του Πρίγκιπα Harry για το θάνατο της μητέρας του


17 Απριλίου 2017

prince-harry.jpg

"Μπορώ με σιγουριά να πω, ότι το να χάσω τη μητέρα μου στα 12 μου και γι αυτό να καταπιέσω τα συναισθήματά μου για τα τελευταία 20 χρόνια, είχε σοβαρές επιπτώσεις όχι μόνο στην προσωπική μου ζωή, αλλά και στη δουλειά μου. Έχω φτάσει πολλές φορές στο να καταρρεύσω ολοκληρωτικά". Τι έκανε γι αυτό; Αντί να πάει σε κάποιο σύμβουλο ή να ζητήσει ιατρική βοήθεια, ο Harry δοκίμασε να ξεσπάσει παίζοντας box. "Αυτό πραγματικά με έσωσε, γιατί πολλές φορές ήθελα να βαρέσω κάποιον. Νιώθω επίσης ευλογημένος που έχω τον αδερφό μου. Ήταν μεγάλο στήριγμα για μένα. Μου έλεγε συνέχεια: "αυτό δεν είναι σωστό, αυτό δεν είναι λογικό. Πρέπει να μιλήσεις σε κάποιον. Είναι OK να το κάνεις". 

Ο Harry επίσης παραδέχτηκε πως ένιωθε άγχος όταν πήγαινε σε βασιλικές εκδηλώσεις. "Δεν ήξερα πώς να το χειριστώ". Ζήτησε βοήθεια από κάποιον ειδικό πριν από τρία χρόνια και υποστηρίζει πως τώρα είναι καλά. "Χάρη σε αυτή τη διαδικασία που έχω μπει τα τελευταία δυόμιση χρόνια, τώρα είναι σε θέση να πάρω στα σοβαρά τη δουλειά μου και την προσωπική μου ζωή και είμαι έτοιμο να ρίξω αίμα, δάκρυα και ιδρώτα σε πράγματα που κάνουν πραγματική διαφορά και πράγματα που πιστεύω ότι θα κάνω τη διαφορά και στους άλλους". 

 

Gallery:Η πριγκίπισσα που ανέδειξε το natural makeup look 

[gallery-716477]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.