CELEBRITIES

H Blake Lively έβγαλε έναν συγκινητικό λόγο για την παιδική πορνογραφία


Αφροδίτη Σακκά

24 Απριλίου 2017

blakelively31218.jpg

Διαβάστε εδώ: H Βlake Lively αποκάλυψε τι έκανε ο Ryan Reynolds όταν εκείνη γεννούσε

"Θα έκανα τα πάντα για να τα προστατέψω, κυριολεκτικά θα πέθαινα για εκείνα χωρίς δεύτερη σκέψη," είπε η Lively για τις κόρες της. Αφού έκανε δικά της παιδιά, η ηθοποιός εξήγησε πως κατάλαβε το πόσο σημαντικό είναι να προστατευθούν όλα τα παιδιά από την εκμετάλλευση. "Δεν ήξερα ακριβώς τι ήταν η παιδική πορνογραφία, φοβόμουν να ρωτήσω, ως μητέρα, γιατί θα ήταν επώδυνο να το ακούσω" εξήγησε. "Αλλά ένιωθα πως έπρεπε να ρωτήσω, και να το μοιραστώ μαζί σας. Είναι η αλήθεια, και πιστεύω πως αν το ξέραμε όλοι, θα αφιερώναμε περισσότερο χρόνο στο να το σταματήσουμε."

Αφού εξήγησε στο κοινό τι είναι η παιδική πορνογραφία, η Lively έτρεμε, και η φωνή της κοβόταν όταν εξηγούσε πως μερικές φορές οι φωτογραφίες δείχνουν μέχρι και βρέφη. Η ηθοποιός εξήγησε πως είναι κάτι που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο και συχνά, οι άνθρωποι που δουλεύουν με παιδιά μπορεί να είναι οι ίδιοι θύτες της παιδικής πορνογραφίας.

"Υπήρχε ένας νοσοκόμος που δούλευε με παιδιά με σωματικές και διανοητικές ανάγκες," είπε η Lively. "Και όταν τον πιάσανε, τον ρώτησαν πόσα παιδιά είχε κακοποιήσει. Κοίταξε έξω απ' το παράθυρο το χιόνι και είπε 'Πόσες χιονονιφάδες υπάρχουν έξω;"

Η Lively ανέφερε στατιστικές που λένε πως μόνο το 10% των παιδιών που έχουν υποστεί αυτές τις φρικαλεότητες και εξήγησε πως το Child Rescue Coalition δουλεύει με υπηρεσίες επιβολής του νόμου για να σταματήσει τους δράστες πριν μπορέσουν να κακοποιήσουν μέσο όρο 500-1000 παιδιά κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Το πάθος της ήταν εμφανές καθ' όλη τη διάρκεια του λόγου. Η Lively αναγνώρισε πως μερικές από τις πληροφορίες που μοιράστηκε ήταν επώδυνες και δύσκολες να τις ακούσει κανείς, αλλά έδειξε πόσο σημαντικό είναι να σταματήσει η παιδική πορνογραφία και εκείνοι που τη διαδιδουν.

Δείτε ολόκληρο τον λόγο της, παρακάτω.

 

Gallery: Δείτε ακόμη την Blake Lively και τον Ryan Reynolds με τις κόρες τους στο κόκκινο χαλί

[gallery-715954]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.