CELEBRITIES

Η Brie Larson μιλάει για τις διάσημες φίλες της και συγκινεί


Αφροδίτη Σακκά

26 Απριλίου 2017

brielarson.jpg

Διαβάστε εδώ: H Brie Larson, όπως και πολλοί άλλοι, δεν φάνηκε να ενθουσιάζεται με τη νίκη του Casey Affleck

"Ένιωθα άσχημα και μοναχικά μερικές φορές. Ντρεπόμουν να συνεχίσω να μιλάω για τον εαυτό μου," είπε η 27χρονη ηθοποιός στο περιοδικό. Και τότε, σαν να διάβαζαν τη σκέψη της, οι δύο καλύτερές της φίλες στάθηκαν δίπλα της και την υποστήριξαν. "Η Emma έγραψε αυτό το υπέροχο email από το πουθενά και μετά μια μέρα η Jen μου έστειλε ένα μήνυμα αφού είδε το Room, και αρχίσαμε να μιλάμε. Από τότε, η Larson ξεκίνησε να κάνει κι άλλες φιλίες με ακόμα μερικές δυναμικές και εξωστρεφής γυναίκες, όπως η Lena Dunham και η Amy Schumer.

"[Αυτές οι φίλες] μου έσωσαν τη ζωή," είπε η Larson. "Μπορούσα να μιλήσω μαζί τους για οτιδήποτε συνέβαινε στη ζωή μου, και ήταν άνθρωποι που το είχαν περάσει πριν από 'μένα, και είναι τόσο ξεκαρδιστικές. Αυτή η υποστήριξη και η αποδοχή ήταν τα πάντα. Έκανα την εκπαίδευσή μου στο σπίτι, οπότε δεν είχα φίλους που να είχαν τα ίδια ενδιαφέροντα με εμένα και το βρήκα απίστευτο."

Αυτό θα πει φιλία!

 

Gallery: Δείτε ακόμη το beauty evolution της Emma Stone

[gallery-716059]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.